|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir video, jigging ile avlanan balık son anda kaçıp şişen hava kesesi yüzünden su yüzeyinde şamandıra gibi kalınca olaylar gelişiyor ![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Eh be kardeşim..
Denize atlamayada gerek kalmamıştı ama.. ![]() Balık bu .. İşte açıkca görülüyor Bir Balık Adamı ne hallere sokuyor.. ![]() Paylaşım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() balık sevdasi neler yaptırıyor işte bende olsam çekinmeden atlardım
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() bende olsaydım aynı şekilde davranırdım sanırım çok güzel bir paylasım olmuş teşekkürler..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kesinlikle ben de aynısını yaparım. Teşekkürler paylaşım için...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Üstad
|
![]() Taygun paylaşım için teşekkürler. Eee ne yaparsın balığa çıkamıyanlar videolarla özlem gideriyorlar ne yaparsın..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hem bahaneyle serinlemişte oldu
![]() Aynı şeyi bende yaparım sanırım hatta marşa basmaya bile gerek duymadan ilk hamlede denizde olurum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() balık sevdası adama neler yaptırıyor
![]() ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Organizatör
|
![]() Tago ellerıne sağlık
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Haydi balığa | çökertme | Üye Organizasyonları | 14 | 04-03-2010 09:53 |
Haydi balığa | ADNAN | Organizasyonlar | 19 | 05-02-2009 16:43 |
balığa gitmeliyim | Aziz Gerzeli | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 11 | 24-07-2007 17:37 |
13 balığa 2 bin YTL ceza | levrek | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 10 | 21-07-2007 18:13 |
Helal Sana Mıchael..!!! | varior | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 17-03-2007 11:39 |