|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Saygıdeğer arkadaşlar aranızakatıdığım için çok memnunum. Bende amatör olarak balık avlamaya çalışıyorum, eğer sizlerden daha değişik bilgiler öğrene bilirsem dahada memnun olacağım. Ben kefal,levrek ve çipura 'yı kıyıdan nasıl avlarım beni bukonuda bilgilendirir seniz sevinirim.
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Forum kuralları gereği İmza ayarlarınızı tamamlarsanız (Ad soyad memleket doğum yeri ve tarihi kan grubu) Sizi daha yakından tanımış olur isminizle hitap edebilir yada hitapta kusur etmemiş oluruz.. ![]() Nerede av yapacağınız hakkında bilgi de verebilirseniz o yöreden arkadaşlarımız sizlere hangi balığı nasıl avlayacağınıza dair bilgi veripyardımcı olacaklardır. ![]() Kefal için bu konuya göz atabilirsiniz.. ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() ![]() ![]() ![]() Bu mesaj en son " 07-04-2010 " tarihinde saat 15:44 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kefalci aramıza hoşgeldin
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Kefalcı arkadaşım aramıza hoş geldin. kalıcı ve keyifli paylaşımın olsun..
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz. Kalıcı ve katılımcı olmanızı diliyorum..
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız avınız ve sohbetınız daım olsun
![]() |
![]() |
#7 | |||
Kaptan
|
![]() Kefalci aramıza hoşgeldin keyifli paylaşımlar
![]() |
![]() |
#8 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Arakadaşlar beni aranıza kabulettiğinız için teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Kalıcı ve keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefal Avı | mufi | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 36 | 27-01-2012 14:28 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
Mersin-Tasus Adana ırmağı Levrek-Kefal | bcgcity33 | DENİZ AVI KARADAN | 3 | 18-04-2008 08:03 |
08/02/08 kefal | serkan_dalaman | DENİZ AVI KARADAN | 8 | 09-02-2008 22:55 |
Kefal... | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 13 | 28-07-2006 08:50 |