|
Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||
Guest
|
![]() sn. turna kardeş.. mesajını yenile ve ad soyad dogum tar. ekle....artık muhabbetimiz daim olur.
selamlar |
||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() bunları ,,ister oya sunalım isterseniz siteyi yüklenen+yöneten+emegi geçenlerin kararına bırakalım..bence faal kişilerin ortak görüşünden önce site kurucusu nun fikri geçerli olsun..
Tayguncum..sana bir soru.. bu kayıtsız üyeler sence yer kaplıyormu/ zarar veriyormu..?? |
||
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Koray 1948 Ankara (turna) havalar düzeliyor herkeze rastgele
![]() |
![]() |
#16 | ||||||
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Taygun bir kaç gündür siteye ziyaretçi olarak giremiyorum ama başka ziyaretçileri görebiliyorum onlar gezebiliyorlar sayfaları, bu neden kaynaklanıyor. Eskiden ben çıkış yaptıktan sonra siteleri gezebiliyordum şimdi mümkün değilmi bu acaba?
Selim Öner 23.01.1962 Almanya Bu mesaj en son " 27-02-2006 " tarihinde saat 10:00 itibariyle balıkcı tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||||||
|
![]() Alıntı:
Seninde çıkış yaptıktan sonra siteyi gezme gibi bir durumun olamıyor selim abi.
![]() |
![]() |
#19 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Google ve benzeri arama motorlarından yapılan aramalarda benzer sonuçlar verir. Özellikle google bunu çok güzel yapar. Hele bir de spesifik bir konu arıyorsanız bir sürü tread açar.
Gelen ziyaretçilerin büyük bir kısmıda bu şekilde gelen ziyaretçidir.
![]() |
![]() |
#20 | ||
Guest
|
![]() Berlirtmek istediğim çok önemli bir husus var.Onu atlamışım yanlış yapmışım.Başlangıçta yazdığım yazının site içindeki aktif arkadaşların hiç birisiyle alakası yoktur.Benim kastettiğim üye olup hiç bir aktivite göstermeyenlerle ilgiliydi.Yoksa site içinde zaman zaman ters düşsek de biz iyi arkadaşlarız.Hiç kimse üstüne alınmasın lütfen...
![]() |
||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çevreyle İlgili Haberler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 27-04-2006 04:20 |