|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bende çok takılan yerlerde kurşunun üzerine bildiğimiz cam macunununla kapatıyorum.
Takılan yerden çekilirken macun sıyrılıyor böylece takılım topmalar yarı yarıya iniyor... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Belki denemek isteyen olbilir, kurşun yerine kullanacağımız somunu (neden somun derseniz maddi olrak fazla yük getirmemesi için )paket lastiği ile bağladığımız somun dibe takıldığında lastiğin kopup somunun düşmesi sonucu Takımı kurtarmış oluruz kayıp sadece bir adet hurda somun ve 2 adet paket lastiği Olacaktır...
![]()
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hoşgeldin Ayhan Usta. Çok teşekkürler bilgi paylaşımın için.
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() ayhan usta çok güzel bir yöntem paylaşımınız
için teşekkürler |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ugur
Seferihisara gidiyorsan Akarcayı da es geçme. Hemde kumluk ![]() Takılmıyor. Fakat kıyıdan her gittiğimde 10-15 beden harcayan birisi olarak bende edindiğim tecrübeye göre mantıklı olan gezer kurşunlu tek igneli takım. Birde geçenlerde gördüm ve Ferdi abinin dediği gibi hortumlu kurşunlar var. Malzemecilerde bulunuyorlar. Hiç denemedim ama aklımda benimde deneyeceğim. Sen denersen yine bizimle paylaş bakalım nasıl birşeymiş ![]() Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Mehmet Abi, Ferdi Abi'nin önerdiği tüplü kurşundan bugün iki adet edindim. Tanesi 3 TL. İlk denememden sonra neticeyi paylaşırım burada. Onun dışında burada yazılanları okuduktan sonra benim teknik olarak da bazı hatalarım varmış. Mesela boşluk alacam diye kumluk yerdeki gibi habire oltayı çekmek gibi
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Organizatör
|
![]() Uğur kardeşim sana biraz şaka biraz makara birazda alıntı yaparsan sanırım sorundan kurtulursun. 1- süleyman abiye katılıyorum tekneden hiç takılmaz
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Adnan Abi benim Foça'da takıldı taşa tekneden
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Aliağa da karadan balık avlamak | Body | Tanışma | 13 | 26-01-2011 01:12 |
Teneden ve karadan balık avına katılmak istiyorum | sinangil35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 29-05-2009 08:45 |
didim akbük'te karadan balık alınan yerler varmı bu dönemde | ahmetcakir09 | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 16-01-2008 21:50 |
Enez'de karadan balık avlayanları buraya toplayalım. | ykmk | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 0 | 18-06-2006 19:36 |
Su Altı Avcılığında Zihin Gücü | Taygun KOCABIYIK | Su Altı Avcılığı Dökümanları | 0 | 30-08-2005 20:11 |