![]() |
#21 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Necati kardeşim, insan o tekneye binince acaba aklına balık tutmak gelir mi?????
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | ||||
Üstad
|
![]() Ya arkadaşlar insan o tekneye bindiğinde sıkılır yaa... çünkü birincisi, denizde olduğunu hissetmezsin. ikincisi her tarafta aşcılar garsonlar vs. üçünçüsü zatan yalnız olamazsın misarirler konuklar vs.Teknede bile bir resmiyet.Yok yaaaa bana göre değil. Necati sen onu güle güle kullan. benim takam bana yeter...
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati abi hayırlı olsun nezaman gidiyoruz mazotun ben de diyecem ama 1 ton dan fazla yakar bu:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Tatlı mesajlarınız için teşekkürler.. Yüzünüze birazcık tebessüm katabildi isem ne mutlu bana .. Kalın sağlıcakla.. |
||||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() gunubirlik gelmeye calisicam Hasan Abi,esim ameliyatli oldugu icin uzak yerlere zor kipirdiyorum...aslinda benim Hanimin da ici kipir kipir oluyor balik tutmak icin ya,insallah o zamana daha iyi olur bakarsin beraber geliriz...
![]() |
![]() |
#27 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Dur ben bunu değerlendirmeye alıp siz değerli üyelere bir sürpriz düşüneyim.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Yok yok Necati.
Sakın satayım deme. Kalsın bir köşede bu taka. Biz Öner'e alacağız bunların biraz daha ileri teknolojililerinden. Onla takılırız ama buda dursun elinde. ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Doğru söylüyorsun abi zaten aldığım bedelden bayağı bir aşağı veriyorlar.. Takasa gireyim dedim oda olmadı.. ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Necaticim hafta sonu organizasyonunu bari bu teknede yapsaydınız... süper olurdu
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşme'de balık avı için kiralık tekne | AYDO | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 12-03-2012 13:09 |
Seferihisar Sığacık'ta kiralık tekne | gkhnust | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 24-02-2010 23:24 |