|
Videolar Olta ve zıpkınla yapılan avların videoları... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||||||||||||
Miço ![]()
|
![]() Siteye yeni üyeyim yavaş yavaş ısınıyorum.
İzmir Zeytinlerde yakalanmıştır balıklar. Yem yengeç, normal ikili sarkıtma takımla yakalandı hepsi kıyıdan. Hep kıyıdan avlanıyorum. 3 adet surf kamışım var sürekli beklemeli av yapıyorum. Herkese rastgelsin ...
Muammer Gargun(mami) 1984 Üçyol/İzmir ARH(+) Bu mesaj en son " 26-04-2010 " tarihinde saat 08:05 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: İmla kuralları ve Video linkleri düzenlendi.. |
|||||||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
VİP ![]()
|
![]() Balıklar güzelde hiçmi hikayesi yok bunların.Biraz yem hakkında takım hakkındada bir şeyler anlatsaydınız daha iyi olurdu.Ama paşalar süper afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Miço ![]()
|
![]() doğru slüyosun paşa abi siteye yeni üyeyim yavaş yavaş ısınıyorum.izmir zeytinler yem yengeç normal ikili sarkıtm takımla yakalndı hepsi kıyıdan.hep kıyıdan avlanıyorum paşa abi 3 adet surf kaışım var sürekli beklemeli av yapıyorum.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Tabi bizimgibi teknecilere beklemek zor geliyor ![]() Turgay amca sen de karacımısın
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Tebrikler kardeşim.
Vallaha harikasınız. Böyleleri bizlerede denk gelsin inşallah ![]() Afiyet bal şeker olsun. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Maşallah çok güzel balıklar yakalamışsınız.
Ellerinize sağlık. Afiyet olsun.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Ya Muammer bilader sen bizi öldürmekmi istiyon bu videoları teker teker yayınlasaydınya şimdi bunları ardı ardı bir kaç kez izlemek lazım sonrada insanın canı balığa gitmek istiyor oysaki ben bu gün geldim balıktan napcaz şimdi
![]() ![]() ![]() Şaka bir yana çok güzel avların olmuş tebrikler,bu güzel görüntülerin devamını dilerim (bu arada Ailemizede hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() maşallah kardeş avın bereketli geçmiş tebrikler
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bravo kardeşim.Çok güzel av olmuş.Rastgelsin
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Maşallah çok güzel balıklar yakalamışsın Muammer kardeşim...
Ellerine sağlık. Afiyet olsun. Paylışım için teşekkürler.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Son Zeytinler Avımızdan Görüntüler | Taygun KOCABIYIK | Videolar | 12 | 07-01-2010 20:25 |
2009 yılı son avımızdan bir kaç resim | barış kaptan | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 10 | 07-01-2010 19:57 |
Seferihisardan görüntüler | level | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 12-01-2008 11:33 |
benden ilk görüntüler | hamurabi | Videolar | 0 | 26-12-2007 19:54 |
Balik Avlarimdan Görüntüler 2 | BLACK SHARK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 04-07-2007 20:58 |