|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() çok.güzel.bir.organizasyon.oldu.emeği.geçen.herkes e.teşekkür.ederim.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle bu organizasyonu düzenlemek için tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
Dostluk,arkadaşlık ve aile çerçevesi içinde geçen çok güzel bir hafta sonu yaşadık ailecek. Böyle etkinlikleri her zaman desteklemişimdir ve desteklemeyede elimden geldiğince devam edeceğim. Sözü fazla uzatmayım resimleri hazırladım ve resimlerle sizleri baş başa bırakıyorum... ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Sahil bom boş Eeee ben cuma gecesi ilk gelenlerden olunca cumartesi sabahı malum.. ![]() Seyit bu fırsatı değerlendirdi ve Mercanı kaptı tabi ![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 26-04-2010 " tarihinde saat 18:51 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan
|
![]() katılımda bulunan herkese ayrı ayrı ayrı ayrı teşekkür ederim.
![]() herkesin mutlu olduğunu hepimizin hiç bir çıkar gözetmeden orada olduğuna şahit oldum ![]() ![]() ![]() katılan dostlarıma binlerce kere teşekkür ederim ![]() aynı zamanda organizasyona katılamayıp bizlere destek olan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. ![]() tanıştık dost olduk güzel sohbetler yaptık balıkta tuttuk ![]() balık bahane dostluk ve muhabbet şahane |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() herşey çok güzeldi birçok kişiyle tanıştık ve ben çok memnun oldum tekrar buluşmak dileğiyle herkese iyi akşamlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() hasan abimin dediği gibi çok değerli dostlarla tanıştık hasan abim siz gittikten sonra biz biraz daha takılmaya karar verdik bu güzel doğanın tadını çıkarmak için arkadaşlarım mangalla uğraşırken bende etraftaki çöpleri toplamaya başladım yanıma sitede oturan iki kişi geldi bana bugün yapılan orginazyonla berabermi geldin diye sordu bende evet dedim bana hasan balıkçıyı tanıyormusun dedi niye diye sorduğumda hasan bey ve ekibiyle tanışmayı çok istiyorlarmış bende daha 20 dakka önce gittiler dedim 20 dakka önce gelseydiniz yetişirdiniz dedim işleri dolasıyla izmire gitmişler oyüzden yetişememişler sonrada bana şu cümleyi kurdular keşke herkes rasgele ailesi gibi temiz ve düzgün bir şekilde burayı bıraksalar sizlerden ve rastgele ailesinden çok memnunuz herdaim burası sizlere ve ailenize açıktır deyip selamlarını söyleyip gittiler
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() organizasyona emeği geçen herkesi kutlarım
kendim gelemesemde gönlüm sizlerleydi fotolardan anladığım kadarıyla harika bir org. olmuş katılan, emeği geçen herkesi kutlarım |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orada olmak varmış..
muabet ve sohbete katılmak ailecek tanışmak ne güzel olurdu.. emeği gecen abilerime kardeşlerime sonsuz teşekkürler.. bu son organizasyonun son olmaması dileğiyle büyüklerimin ellerinden küçüklerim de gözlerinden öpüyorum ![]()
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Harika bir gece ve gündü. Hani anlatılmaz yaşanır derler ya öyle bir organizasyon oldu.
Organizasyonu kendi gözümden şöyle uzun uzun anlatacağım ama bu sayfaya sadece fotoğrafları koyacağımızdan dolayı sadece nacizane bir mırmır çektim onun fotoğrafını koyuyorum ![]() (balığın gözünün içine nerde kaldın be oğlum diyerek baktığımdan objektife bakamamışım ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#19 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
öncelikle sana ve ailene daha sonrada seninle birlikte katılan sevgili kardeşim ahmete , ailesine ve marketini o gün açmayan babasına, uğur kardeşim ve ailesine sonsuz teşekkürlerimi sunarım. ![]() ![]() kerem kardeşim karareis site yönetim başkanı sevgili mesut abimiz seninde gördüğün gibi yanımıza geldi ve verdiği sözü duydun birdahaki organizasyonu karareis sitesi ile orteklaşa yapmamızı önerdi ![]() biz elimizden geleni yaptık gereken buydu ![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Kaptan
|
![]() Organizasyonda emegi gecen herkeze çok teşekkürler.
Biz bu organizasyonda fazla kalamadık ama bulunduğumuz zaman zarfında çok değerli dostlarla tanıştık. Çok güzel vakit geçirdik.Bu güzelliklerin devamını dileriz.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |