|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#61 | |||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Çok teşekkür ederim katılımlarınız için en kötü günümüz böyle olsun işaallah.. Alıntı:
Sevgili Erol abi .. Haldun abimi ve seni tanımaktan mutlu oldum.. İyiki varsınız.. Teşekkürler.. Alıntı:
Alıntı:
İbrahim abi senide orada görebilseydik inan çok hoş olacaktı ama olsun işallah başka bir sefere .. Kal sağlıcakla abi .. Övgülerin için de ayrıca teşekkürler.. |
|||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#62 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||
VİP ![]()
|
![]() Organisazyona katılan tüm arkadaşlarımı kutlarım.Bende orada olmak çok isterdim ama bazı sebeblerden dolayı nasip olmadı.İnşallah birdahakine.Ayrıca bu güzel paylaşımdan dolayı Necati kardeşime çok teşekkür ederim.Emeğine sağlık.
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() orginazyona giderken gece bi anlık dalgınlıkla karareisin önünden geçip yolumuzu kaybettik hasan abim ve ekibi sağolsun uzun uğraşlar sonunda hiç sıkılmadan bize tarif ede ede sonunda yolda buluşa bildik bunlar çok taktir edilcek şeyler üç aile gitmiştik hasan abim ve ekibinin işlerini güçlerini bırakıp bizleri araması ailemiz tarafından büyük bir taktirle karşılanmıştır işte liderlik böyle yapılır tüm ekibe teşekkürler
![]() |
![]() |
#66 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sitemizin adına ve şanına yakışır bu organizasyonun yapılmasında katkısı olan ve bu organizasyona katılıp bu güzellikleri yaşayan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim.Ben katılamasamda resimlerden herkesin çok güzel vakit geçirdiğini görüyorum.Ellerinize sağlık arkadaşlar.
![]() |
![]() |
#67 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Biz bir aileyiz.Ailede kimse birbirini yolda bırakmaz.Önemli olan siz ve ailenizin sağ salim oraya gelmenizdi. O akşam hasan abi ile bizde birlikte aramaya çıktık,bu sayede hasan abi de biraz bizi gezdirmiş oldu ![]() Ben ve eşim hasan abini halini yakından gördük siz orda kaybolacaksınız diye çok endişelendi Biraz gecikmeylede olsa sağ salim geldiniz Ama emin olun ki hasan abi sizi bulabilmek için izmire kadar da olsa aramaya gelecekti ![]()
![]() |
![]() |
#68 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Necati kardeşim,hani bizim cimbomun kahvedeki gırgır şamata fotolar.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#69 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ama bulursak neden yayınlamıyalım aşk olsun abim.. Sen Üzülme .. Manisa ekibi unutulmaz.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Ben teşekkür ederim sevgili abim.. Saygılar.. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
1.Dostluk ve Tanışma Org. VİDEOSU | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 52 | 03-05-2010 07:12 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
1. Dostluk ve Tanışma Org. Son Bilgilendirme | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 42 | 22-04-2010 07:17 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Avcilik=dostluk=eĞlence | ADNAN | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 25-11-2006 15:50 |