![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() arkadaşlar hepinize merhaba. siteye yeni kayıt yaptım ve size kendimden bahsedeyim dedim. 25 haziran 1978 tarihli tonilatoyla denizlerdeyim. 22 yıl istanbulda yaşadım şimdiyse izmirde amatör olarak devam ediyorum. hepinize rastgelsin...
|
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
Sohbet ve paylaşımınızda devamlılık dilerim..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Üstad
|
![]() Özcan kardeşim aramıza hoş heldin..Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Zaman içersinde geliş gidiş ikinci liman tekne sahibi arkadaşların hepsini RASTGELSİN üyesi yapacağız..
![]() ![]() Bu arada kontrol panalinden girerek imza ayarlarınızıda tamamlayın. ( isim soyisim, memleket, doğum tarihi ve kangrubunuzu yazın...)
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#6 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() çok teşekkür ederim 58 yıllık hayatımda en çok zamanımı avda geçirdim.kara avında türkiyenin çok yerine gittim deniz avında yıllarca istanbulda av yaptım şimdi burdayım.iyi akşamlar
![]() |
![]() |
#7 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() sağol genç arkadaşım.bıkmadığım tek şey av kara olsun deniz olsun 58 yıllık yaşamımın çoğunu avda geçirdim.türkiyenin nerdeyse yarısına ava gittim denizde ise tonilato tarihim 25 6 1978 hala devam.iyi akşamlar dilerim
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan
|
![]() özcen abi aramıza hoşgeldin.
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hosgeldınız ustadım... paylaşımınız sohbetınız ve balıgınız bol olsun
![]() |