|
Site Organizasyonları Sitemizin yönetimi tarafından kararlaştırılıp gerçekleştirilen organizasyonların yer aldığı bölüm... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#111 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#112 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Grup işi önemli olduğu için ayrılma olayına girilirse gerçekten biz tekneler arası dağılımı yaparken çok rahat ederiz gibi gözüküyor. Aksi takdirde organizasyon gününde karışıklık söz konusu olabilir..
![]() |
#113 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Arkadaşlar Hasan Balıkçı kardeşimiz beni ve forum arkadaşlarımı organizasyonunuza davet etti. Bana da bu daveti dostluk ve tanışma daveti olarak kabul etmek düştü. Kabul ederseniz ben ve forum arkadaşlarımdan gelmek isteyenler organizasyonunuza katılmak istiyoruz
![]() |
#114 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Organizasyonda sizi mutlu edebilmeyi gönülden isteriz ![]() İleriye dönük organizasyonlarınıza bizde davet bekliyebiliriz ![]()
![]() |
#115 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
#116 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
#117 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() davetimi kabul edip yapılacak olan güzel güne büyük bir anlam katacağın için çok teşekkür ederim. ![]() sizler gibi saygıdeğer abilerimin bizlerle beraber aynı yolda yürümesi kadar güzel birşey olamaz. ![]() karşılıksız çıkarsız amatör ruhla yapılan bu organizasyona katılmanız onur verici ![]() teşekkür ederim haluk abi. ![]() ![]() saygılar . ![]() |
||||||
![]() |
![]() |
#118 | |||||
Kaptan
|
![]() |
|||||
![]() |
![]() |
#119 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() Bende sizlerle birlikte olmaktan mutlu olacağım
![]() |
#120 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
Zannederim başka bir örneği yoktur bu güne kadar. Eğer uygun görürseniz bunu bu şekilde e mail le bütün üyelerinize duyurun ileride sizde uygun görürseniz Ben sizi davetimde bunu tüm üyelerime bu şekilde duyurmayı düşünüyorum
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tekne organizasyonu | fisherman | Organizasyonlar | 15 | 01-06-2010 22:42 |
Katılımcı Listesi ve Organizasyon Bilgilendirmesi (1. Dostluk ve Tanışma Org.) | Necati ARAT | Site Organizasyonları | 182 | 23-04-2010 11:52 |
Rastgelsin 1. Dostluk ve Tanışma Kıyı Organizasyonu | Hasan BALIKÇI | Site Organizasyonları | 22 | 13-04-2010 17:00 |
Rastgelsin Büyük Organizasyonu 24-25 Nisan 2010 | Taygun KOCABIYIK | Site Organizasyonları | 64 | 27-03-2010 21:30 |
28.01.2006 Rastgelsin Organizasyonu | katiti | FOTOĞRAFLARIMIZ | 17 | 02-02-2006 00:27 |