![]() |
#1 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Sitede öner abime msj attıktan 15 dk sonra cevab geldi.... Öner abi numarası yollamış bnde msj attım abi numaranı kaydettim buda benim numaram haberin olsun dedimm. Hemenn telefon çaldı Öner abicim arıyoo... Telefonda konuştuk lalelide barış alanı çay bahçesi var oraya gittikk; Öner abimin ve oğlu Seyit'in muhabbetlerine doyum olmadı seyit bizim fotoğrafçımız oldu..Güzel kareler yakalamış (beni Gülerken 32 dişin birden gözüküyor
![]() ![]() Vakitin nasıl geçtiğini hiç anlamadım.. neyse artık sırada resimler var..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Emre TEMTEK 1987 ![]() ![]() 45-MANİSA / MERKEZ-45 ![]() A rh (+) Bu mesaj en son " 07-06-2010 " tarihinde saat 08:52 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel görüntüler
![]() ![]() Öner abi bayraklı hikayeyi anlattın mı ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Bu ne hızlılık Emre yavv
Eve geldim konuyu açmışsın bile... Emre seninle tanışmak bu güne nasipmiş ![]() Gerçekten vaktin nasıl geçtiğini bende anlamadım Ama emin olabilirsin bundan sonra seninle güzel avlarımız olacak(inşallah) Sende tam bir amatör ruhu var ve kendini bu işe gönül vermiş kişi olarak gördüm seni (sezgilerimde çok nadir yanılırım) ![]() Kendini daha büyük balıklar yakalamaya hazırla bakalım sen... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Gerçekten çok güzel hareketler bunlar muhabbetiniz, dostluğunuz daim olsun.
Emre kardeşim tavsiyem öner abininn peşine takıl hayatını yaşa ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |||||
Kaptan
|
![]() her ikinizide yürekten kutlarım.
![]() ![]() güzel dostluklarınızın sürmesini dilerim . ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seyahat sorunun yok demi..? ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 06-06-2010 " tarihinde saat 11:23 itibariyle adolomorola tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() Yok Abicim olurmu hiç
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() emre cok guzel kareler oner abımın muhabbetı hele hele sahanedır bole dostlukların hep surmesı dılegıyle
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Ah ulen herkese lazım bir tane bu Öner abiden.Bak Önerleyim dedinmiydi iş tamam demekki.
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
tanışma | garacawa | Tanışma | 14 | 05-11-2009 22:12 |
Tanışma | barış kaptan | Tanışma | 25 | 15-10-2009 10:35 |
Tanışma | Murat ADAK | Tanışma | 15 | 09-10-2009 20:33 |
tanışma | castrol | Tanışma | 5 | 04-03-2009 22:02 |
Buda Kuşadasinda Bir Av Günümüz ömer Kardeş Ve Ismail Abimle | by_tiger | FOTOĞRAFLARIMIZ | 1 | 12-11-2007 14:35 |