![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() arkadaşlar ben 1972 izmir doğumluyum yıllardır bu balık sevdası devam ediyor
rumuzum yeni doğan kızımın adıdır serbest çalışıyorum botumuz ortağımla onla balığa çıkıyoruz kafamızın estiği yerde izmirde oturuyorum zamanla daha iyi birbirimizi tanırız ben coğu zaman ılrırda olurum Bu mesaj en son " 11-06-2010 " tarihinde saat 08:33 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() selam siteye hoşgeldin, yeni baba olmuşsun allah bağışlasın, bu arada site künyeni oluşturursan hitapta kusur etmeyiz, bizde arkadaşlarla genelde Ildırı`da avlanıyoruz, bir gün karşılaşırız elbet, hayırlı günler bereketli avların olsun..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() slm aramıza hosgeldınız
imza ayarlarını yaparsanız hıtapota kusur etmemıs oluruz keyıflı paylasımlar dılerım
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz..
Umarım aradığınız keyifli ortamı aramızda bulabilirsiniz..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Miço ![]()
|
![]() hoşgeldiniz ,keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramiza hoş geldim tugyan keyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aileye hoşgeldiniz
Keyifli paylaşımlar dilerim. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aramıza hoş geldin allah analı babalı büyütsün inşallah yeyifli paylaşımlar dilerim
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.
Allah analı babalı büyütsün inşallah. Bende genelde ILDIR'da avlanıyorum. Görüşebilmek ümidiyle Keyifli forumlar dilerim. (Verdiğiniz bilgiler doğrultusunda imza ayarlarınızı düzenledim. İsim olarak kızınızın ismini yazdım değiştirirseniz seviniriz.) Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan
|
![]() Aramıza hoş geldiniz..
Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. Tuğyan yeğenimizede uzun ömürler dilerim.. İmza ayarlarınızı tamamlayınız.. (ad soyad memleket doğum yılı ve Kan grubu) |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Tanışma | Coşkun45 | Tanışma | 16 | 23-03-2010 22:52 |
tanışma | garacawa | Tanışma | 14 | 05-11-2009 22:12 |