|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bugünkü olta ile yapılan balık organizasyonundan müthiş keyif aldım.zıpkınla dalış açısından bana tecrübelerini aktaracak üstadlar ile tanışmak istiyorum..düşünceleriniz için şimdide tşkler.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi akşamlar, organizasyon çok muhabbet olmuş, biz gelemeyenler şansımıza yanalım artık bu aradaaramıza hoşgeldiniz imza ayarlarınızı tamamlarsanız hitapta kusur etmeyiz, hayırlı akşamlar dilerim..
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() siteye yeni yeni alışıyorum
![]() ![]() bu arada ben tolga dal vestelde çalışıyorum manisada oturuyorum... |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hoşgeldiniz;
İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]tıklayınız..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sayfanın sol ustunde kontrol panelı var oradan gırıyon ve yıne sayfanın sol tarafında ımza duzenle cıkıyor oradan dolduruyon aynen bızım yazdıklarımız yazıların altında olusan ad soyad - dogum tarıhı - memleket ve kangrubu yazılıyo eger yerı bulamazsanız onlıne olan arkadaslarımız yada yonetıcı arkadaslarımızla ırtıbata gecersenız sıze yardımcı olacaklardır
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() çok tşkler...
zıpkınla balık avı organizasyonu olacak mı acabaa ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Tabiyki zıpkınla avlanan arkadaşlarımız var mutlaka sana yardımcı olacaklardır. ![]() Bu arada resimlerde ve videolarda süper çıkmışsın. ![]() En kısa zamanda resimler ve videolar sahne alacak en güzel şekilde hazırlanıyorlar... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() öncelikle sitemize hoşgeldin.bende saruhanlıda oturuyorum ve c.b.ü hastanesinde çalışıyorum.oltanın yanı sıra zıpkın ilede avlanıyorum.elimden geldiği kadarıyla bilgi alışverişinde bulunabilirim..istersen birgün gel bir çayımızı iç.muhabbet ederiz..saygılar...ismim mehmet ocaklar
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
ilgi alanına girmek lazımmış demek ![]() ![]() ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() her zaman takipteyim merak etmeyin..şu sıralar fazla gidemedik balığa o yüzden raporda yok ama kısa zamanda yeni maceralarla aranızda olurum..
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
zıpkınla balık avı yardım | harslan | ZIPKINLA SUALTI AVI | 6 | 15-11-2011 16:11 |
Zıpkınla balık avcılığı | MAVİ FENER | ZIPKINLA SUALTI AVI | 11 | 06-04-2010 20:06 |
Zıpkınla balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 27-11-2009 01:36 |
Zıpkınla Balık avı | MAVİ FENER | Videolar | 0 | 24-09-2009 12:26 |