|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler necati kardeş
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Güzel bir av olmuş..
Paylaştığınız için teşekkürler..
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Orhan abi harika bi av olmuş başarılarınızın devamını dilerim.
![]() |
![]() |
#14 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bende yakalamak istiyorum bu turnalardan
![]() Harika olmuş avınız. Tebrik ederim ve kutlarım. Rastgelsin ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() bu güzel kareler ve örnek davranışınız için teşekkürler. şansınız her daim bol olsun. abu garcia makinaları bende çok beğeniyorum. küçük ama kuvvetli makinalar galiba. makina hakkında biraz yorum alabilrmiyiz orhan abi .
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() sağol cem daha iyileri sizlerede nasip olsun
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() mustafa abi daha iyileri sizede nasip olsun
![]() |
![]() |
#18 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() iste yeterki mehmet abi daha güzelleri nasip olur işallah
![]() |
![]() |
#19 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkürler ibrahim bey abu garcıa cardinal 304 aldım 5.1.1 devirde hafif kaşık rapala atmak için ideal makina cok hafif 2, 3 kg balıgı cekecek güçte 4, 5 kg lık balık ta tırladı çok güçlü bir makina deyilmiş birde akıntılı sularda 150 gr kurşunla çapariye uygun deyil verdiyim paranın tam hakkını verecek gibi deyil 3te bir fiyatına aldıgım amazon diye bir marka var cok daha güçlü ve 5kg lık balıgı sürükleyip kıyıya kadar getirip kacırdım ondan daha memnun kaldım abu garcıa dan biraz daha ağır
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan
|
![]() orhan biladerim senin gibi usta balıkçılara ve duyarlı dostlara teşekkürler.
![]() paylaşımda mükemmel gününde her daim dahada iyilerine inşallah ![]() ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Turna'ya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 15 | 22-06-2010 12:12 |
herkese selam turnaya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 3 | 21-06-2009 15:21 |
Orhan69 herkeze selam turnaya devam | orhan69 | FOTOĞRAFLARIMIZ | 7 | 16-12-2008 09:45 |