|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Paylaşım ve duyarlılığınız için teşekkürler.
Alptekin Barajı nederedir ? Mesajınızda nerede olduğu yazmıyor google'da da aradım ama bulamadım ?
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() seferihisar da alptekin barajı dıger adı kavaklı dere
![]() |
![]() |
#13 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() tertibim paylaşımın için teşekkürler devamını bekleriz
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Biz bu çapakçıların bi kulağını çektirelim sayın abim
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() necati kardeşim hasan abi yükledi akşam ben yüklemesini bilmiyordum acılır her halde
![]() |
![]() |
#17 | |||||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() güzel bir video olmuş hem eğitici hem öğretici. ![]() örnek davranışın için rastgelsin ailesi olarak teşekkürler . ![]() ![]() ![]() devamlarını dilerim . ![]() |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kısa Sığacık/Seferihisar/İZMİR avım | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 18-09-2010 15:09 |
İZMİR / Seferihisar Alptekin Barajı (şikayet) | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 13 | 23-06-2010 20:11 |
Pazar günü | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-06-2010 19:12 |
Pazar günü ne yapalım? | Çağatay | DENİZ AVI KARADAN | 1 | 27-05-2007 08:02 |
Veee...21.01.2007/pazar günü.... | Uzm.Dr.Rastgele | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 23-01-2007 08:05 |