|
Tanışma Üyelerimizle tanışıp kaynaşabileceğimiz bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben geliyorum diye taygunun annannesi hastaneye yattı. anılın amcası doğum yaptı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bu arada tekne hediye sözün vat unutma sakın hasan abimm
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||||
|
![]() Alıntı:
bu arada sisizn yorumunuzu bekliyordum 2 tane nokta bile olsa bekliyordum göremeseydim yorumunuzu gücenecektim size ama yanıltmadınız beni yazdınız sağolun görüşmek üzere.
![]() |
![]() |
#13 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() tabıkı keyıflı gununuzu ta denızlıden gelıp buralara kadar bizlerle paylasacaksınız olacak sey degıl Avlarınız daım olsun her zaman başımızın üstünde yerınız var bizde sizlerle güzel bir gün geçirmeyi istiyoruz görüşmek üzere ![]() Paylaşım için tekrar teşekkürler bol avlar
![]() |
![]() |
#14 | |||
Kaptan
|
![]() Tuncay abi harika anlatım harika paylaşım..
Sanki orada idim.. Eminim senden güzel kaptan olur.. Burak abiden Şapkayıda kaptınmı al sana denizler sahibi .. Bak o zaman kör olası kupesler seni bekliyor olurmu.. Paşalar mercanlar merasim yapıp içtima bağlatmak için beklerler seni denizde.. Burak abi neden takıyor o şapkayı başına sence?? |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
|
![]() necati kardeş teşekkürler siz dahil bütün doslarımızı yanımızda hissetik sohbetlerimizde hep andık. varolun
eee attık bakalım zoakayı attık nasıl olsa kaparız burak kardeşimin korsan şapkasını paşa yakalayınca da PAŞA TEAM dişörtü zaten dostlarımızda hediye olur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() tuncay abi maşallah güzel birgün anlatım mükemmel sanki ben de ordamış gibi hissettim dağa güzel avlar nasip eder allah ütalağ hadi rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Üstad
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tebrikler çok güzel bir sunum tüm ekibi kutlarım.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
#20 | |||||
|
![]() Alıntı:
bu arada burumdan site yönetilerine de bir mesaj iletilmiş olunuyor. EN KISA ZAMANDA SİTE ÜYESİ AİLELERİNİN DENİZE VE BALIĞA ISINMASI AMACI İLE AİLEYE YÖNELİK BİR ORG. YAPMALARI GEREKMEKTEDİR. kanımca yakın zamanda bunu konu olarak açacağım.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
KARTAL TEAM ve Hikmet Kaptan Av Raporu | hikmettulgay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 25 | 18-05-2010 12:03 |
Süleyman KARABULUT & Hasan BALIKÇI & Fora SERKAN ile birlikte | Hasan BALIKÇI | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 64 | 02-04-2010 18:29 |
07.03.2010 Karabulut Klasiği ... | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 29 | 08-03-2010 20:40 |
Teşekkürler Kaptan Karabulut | Taygun KOCABIYIK | Süleyman Karabulut | 15 | 20-02-2010 15:30 |
Buluşma Kaptan Karabulut Ayüzlüm ve Fora Serkan İle | Necati ARAT | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 21 | 14-01-2010 10:28 |