![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() kavaklıdere barajında son durum jandarma her gün barajda yani avlanmak yasak şu an buna cok sevindim bu gün gezmeye gittim baraja jandarma göz actirmiyo kendilerine cok teşekkür ederim
![]()
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() aferim iyi iş yapmışsın tebrik edrim seni rastgelsin
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Orhan kardeşim Kavakdere benim doğup büyüdüğüm bir köy,senin bu duyarlı davranışın inan beni mutlu etti. İnşallah o barajdaki balıklar büyürde hep beraber tutmaya gideriz..
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bizede yasak geldi ama belki böyle olmaası daha hayırlı olacak.Güzel olmuş,sağol Orhan abi..
![]() |
![]() |
#5 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Sürdürülebilir bir balık popülasyonu için bu şart.
Umarım bu hevesleri kırılmaz uygulayanların. Bilgilendirme için teşekkürler ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() duyarlı davranısınız ıcın tesekkurler
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Umarım popülasyonu olumlu şekilde etkiler. Jandarma işbirliğiyle ağlama, dinamit gibi 1 seferlik av bile bütün sezonun oltayla verebileceği kayıbını 1 günde bile verebilicektir..
Hayırlısı olur umarım..
![]() |
![]() |
#8 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() inşallah abi büyüsün hep beraber gideriz
![]() |
![]() |
#9 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teseklürler kardeşim bu sarttı bana göre bu barjda cünkü hep capak cıkıyo onlarıda cuvalla yakalayıp götürüyolar yazık günah demi
![]() |
![]() |
#10 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() teşekkür kardeşim hep böyle duyarli olalım bence
![]() |