![]() |
#3581 | |||
Kaptan
|
![]() Cümleten Selamunaleyküm..
Hayırlı işler bol kazançlar diliyerek sitemlerimi sıralayayım.. ![]() Yahu 2 Haftada kahve sadaca 1 sayfa ilerlemiş.. oldumu şimdi bu.. Bıraktığım gibi bulurum diye umut etmeştim ama maalesef.. ![]() Bundan sonra burada içtima yapacağım.. ![]() Ya bu kahve adam olur yada Kapıya kilidi vururum haaaaaaaa.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şaka bir yana sizlerle olmak çok güzel.. Daha güzel günlere işaallah.. |
|||
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#3582 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
![]() Dediğin gibi ocak kötü.. ama toparlarız işaallah.. Dediğim gibi her gün içtima bağlıyacağım.. ![]() Gelmiyenlere, Selam vermeden geçenlere beddua edeceğim.. Nasılmı Bak Şimdi.. ![]() -Oltanız kırılsın.. -Nasibiniz kıt olsun.. Misinanız kopsun.. Gibi............. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
![]() |
#3583 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() aleykum selam necati abi nasılsın kucuk ve noktalı harflerı kullanamıyorum 10 gundur kusura bakmayım elımı kestım uzun zamandır gıremedım sıteye bakayım dedım nasılsınız ıyısınızdır umarım ıyı haftalar herkese
![]() |
#3584 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() Bol güneşli Isparta'dan tüm gönül dostlarıma hayırlı gün ve hafta diliyorum.
![]()
Hasan Senerdi Tekavüt Isparta 1953 0 Rh. + Bu mesaj en son " 19-07-2010 " tarihinde saat 09:43 itibariyle HasanSenerdi tarafından düzenlenmiştir.... |
||||
![]() |
![]() |
#3585 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Mustafa ,Necati,Hasan abim günaydınlar..Keyifleriniz yerindedir inşallah...
![]() |
#3586 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Bana da birazdan Bucalı Orhan abim gelecek.Orhan Yıldız.Ben onu karşılamaya gidiyorum,görüşürüz.
![]() |
#3587 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3588 | ||||
Çımacı ![]()
|
![]() İyiki bol güneşli dedim
![]() ![]()
![]() |
#3589 | ||||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Abilerim kardeşlerim teşekkürler.. Hasan abim iyiyim şükür.. Mesajını aldım özelden yanıtlamaya çalışacağım.. Biliyorsun izinden yeni döndüm iş güç beni bekliyor.. çok iş var çooooooooookk İstersen mesajındaki sorun çok büyükse yinede Cepten ulaşabilirsin.. Bekliyorum.. Bu mesaj en son " 19-07-2010 " tarihinde saat 10:21 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
||||||
![]() |
![]() |
#3590 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hasan abi boşver yağmurlu olsun, biz İzmir'de kavrulduk inan ki klima harıl harıl çalışıyor yine kar etmiyor neredeyse.
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Rastgelsin | umur45 | Tanışma | 13 | 20-06-2010 11:59 |
Rastgelsin | bucalı ferdi | Tanışma | 11 | 14-10-2009 14:02 |
rastgelsin | seckinmisket | Tanışma | 13 | 10-06-2009 10:26 |
Rastgelsin.. | bulsep | Tanışma | 7 | 07-12-2006 17:59 |