|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Yapmış olduğumuz avlarda bazılarına örnek olabiliyorsak ne mutlu bizlere ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner abi yine beni almadan kaçmışsın balığa, yoksa beni beğenmiyonmu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner,Salihlide balık bırakmadın be kardeşim.Ramazandan sonra bu balıkları çapak diye suya salarsın sen.Kuzular başlayınca şansının devam etmesi dileğiyle rastgelsin...
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Sen bana Cumartesi Pazar boş olduğun haftayı söyle o hafta balıktasın Allahın İzninle ![]() Neyyyy anlamadım bu haftamı ? hazırlan o zaman ... ![]() ![]() Geçen dükkana geldim yine erkenden kaçmışsın Neyse bu akşam seni kaçırmayayım bare az sonra dükkana geleceğim şimdiden haberin olsun.. ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||
VİP ![]()
|
![]() Öner,tebrikler kardeş,resimler ve video her şeyi anlatıyor.
seni ve tüm ekibi kutlarım,paylaşım için teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ho hoyttt
Öner yine Salihlide. Abi sen en iyisi evi Salihli'ye taşı. Valla çok iyi olur senin için. Yol derdin olmaz hiç olmaz ise ![]() Afiyet bal şeker olsun kardeşim. Bol balıklı avlarını bekliyoruz sabırsızlıkla ![]()
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Demirköprü'nün sana tapusunu vericekler sonunda abi
![]() Yine güzel bir ava imza atmışsın.. O güzel menemeninde ağızları sulandıran cinsten ![]() Devamını diliyorum abi.
![]() |
![]() |
#18 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben bol balık istemiyom 7-8 kiloluk 1 tane kıstırsam bana yeter.. ![]() ![]() ![]() ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa Salihli Demirköprü Barajı sazan avı | ukg79 | TATLI SU AVI | 13 | 19-09-2011 11:20 |
Demirköprü Barajı (1) Salihli/MANİSA | adolomorola | TATLI SU AVI | 38 | 21-06-2011 13:58 |
Demirköprü Barajı (3) | adolomorola | TATLI SU AVI | 39 | 22-07-2010 19:46 |
Demirköprü Barajı (2) | adolomorola | TATLI SU AVI | 27 | 08-07-2010 18:48 |
2009 avları (Salihli-Demirköprü Barajı) | adolomorola | TATLI SU AVI | 17 | 17-02-2010 21:05 |