![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() selamlar,uzun suredir forumunuzu takip ediyordum bugun uye oldum herkese merhaba ve rast gelsin.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Eyvallah halil hocam hoş geldiniz hayırlı olsun..
Saygılarımla
Fatih AKDAĞ ( A RH + ) 1982 Torbalı / İZMİR İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Halil kardeşim aramıza hoş geldin,sefa geldin. Kalıcı ve keyifli paylaşımların olsun.Birde nerden geldiğini, adını soyadını memleketini,doğum tarihini,belirtirsen yani imza ayarlarını yaparsan seni daha yakından tanımış olur hitapta kusur etmemiş oluruz...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Aramıza hoşgeldiniz.Katılımcı olmanız dileğiyle,rastgelsin..
![]() |
![]() |
#5 | ||||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() aramıza hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim.
![]() |
![]() |
#6 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Keyifli paylaşımlar dilerim... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() halil bey aramıza hoş geldin.
Keyifli paylaşımlar diliyorum.
![]() |