|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() forumumuzda baya bir çipuracı var gördüğüm kadarıyla;Şimdi onlardan öğrenmek istedigim bu yakışıklının hangi ay kıyıdan ya da tekneden hangi yeme daha iştahlı saldırdığı ?
mesala sülünes,momun ve midye içleri bence her zaman ama çok önerilen yengeç ,sübye,matya,patlıcan ve hatta sardalya için zaman takvimi verebilirmisiniz yine bana göre içinde bulunduğumuz günlerde sardalya 1 numara cevaplarınıza teşekkürler
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() daha bugun subye ile denedim tik yok denizde ful yengec saldirisi...subye isi sakat aldigima pisman oldum..aksam gittim gece 1 de dondum ellerim gittigim gibi bostu...mamun iside sakat onlada cok denedim gelmiyor...20 lik misina tek igne mamun sistemiyle yakaladigim oldu oncesinde...
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Halil abicim,ben Endüstri meslek lisesinde Elektrik-elektronik öğretmeniyim.Karaköy semtinde otururum.Eğer bu işi daha kolay öğrenmek istersen yüzyüze birgün oturur konuşuruz.İster okula ister bizim arkadaşların çıktığı avcılar lokaline gel tanışır,konuşuruz.Burdan yazılarak öğreneceğinden çok daha faydalı olur.Telefon numaramı özelden mesajla atıyorum.Dilersen bir çayımı içmeye beklerim.
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() halil abi öncelikle nasıl avlancan önemli kıyıdanmı teknelemi.
ben yıllardır cupra avlarım ama tekne yada botla . 0.20 misina,0.1veya0.2 numara zoka ve olmazsa olmaz yengec cupranın bayıldıgı yicek hic hayır demez yeterki görsün.
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çipura Nasıl Yakalanır ? | Taygun KOCABIYIK | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 101 | 22-10-2012 10:27 |
Hangi ot ve baharat hangi balıkla gider ? | Necati ARAT | Balık Yemekleri | 9 | 23-02-2010 08:33 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |