|
TATLI SU AVI Tatlı sularda olta ile yapılan avlar hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() bu gün seferi hisara gittim ve ilk trofeyi cektim tamm 4 kilo bunu sizinle paylaşmak istedim[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Orhan abi harika balık tebrik ediyorum yürekten, o kadar emeğin karşılığı bu olsa gerek malum hiç durmuyorsun yerinde hep balıktasın maşallah
![]() İnşallah daha büyük sazanlarına tebrik mesajları yazarız burdan.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() nabayım kardeşim boş vakit buldumu kendimi suyun başında buluyom daha buyukleri herkezın başına kardeşim
![]() |
![]() |
#4 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Hay maşallah Orhan abi ne zevk vermiştir çekerken bu kuzu!
Afiyet bal şeker olsun.
![]() |
![]() |
#5 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() evet kardeşim cok güzeldi ya bya uraştırtı bu kuzu cekerken darısı herkezin başina
![]() |
![]() |
#6 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah kuzulardan danalara geçiş başladı desene Orhan abi.Devamını dielrim.Gözüm kulağım sende
![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() orhan abi şahane sazan, maşallah maşallah
![]() daha irileri nasip olsun abicim.. tebrık ederim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
gRi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Hey maşşallah
Yakışır abime. Emeklerinin karşılığı olarak bence iyi olmuş bu trofe. Afiyet bal şeker olsun. Teşekkürler paylaşım için ...
Mehmet BODUROĞLU 1974 / Merkez / MANISA 0532 4133895 A RH(+) [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Tayfa ![]()
|
![]() abiicmmm maşllahh yaaa ben hasta kaldım bu tatlı su balıklarına bide yayın yakalasak tam olur orhan abi hep beraber yayın yakalamaya gidelimmm ÖNERRRR ABİİİ nerdesinn
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Seferihisar da Balık avı | ahmetglr | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 9 | 01-02-2010 20:08 |
Seferihisar Tatbikat 04-12-09 | griff | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 02-01-2010 13:19 |
82 Cm 5.325 Kg Bursa'nin Trofesi | activist | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 06-12-2007 10:29 |
22.04.07 Seferihisar | levrek | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 20 | 27-04-2007 15:40 |
19.03.06 seferihisar - sığacık | mustafakasim | FOTOĞRAFLARIMIZ | 13 | 21-03-2006 18:41 |