|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Herkese selamlar aşağıda özelliklerini yazdığım olta setini almak istiyorum yardımcı olabilirmisiniz makinenin adını çok gördüm forumlarda birde üstadlara danışmak istedim herkese teşekkür ederim. Rastgelsin..
OKUMA AVENGER AV-65 MAKİNE, LINEAEFFE HYPER CAST 420 cm KAMIŞ SET 458 Okuma avenger 65 makine 7 bilyalı, önden kalamalı, 4,5,1 devirli, 675 gr ağırlıgında , 35 mm misinadan 330 metre alabilen bir makinedir. Yüksek kalite karbon malzemeden yapılmış,sert aksiyonlu , ince karbon uçlu, 6 parçadan oluşan, 150 gram atarlı, kapalı boyu 144 cm olan, 600 gram ağırlığında surf kamışı uzat atışlara ideal. Japon malı Powerline spider misinası, 1 adet williamson marka jig , taşıma çantası ile birliktedir Kdv Dahil Fiyatı : 157,03 TL [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Hımmm açıklamayı unutmuşum daha çok kıyıdan tatlı su da kullanmayı düşünüyorum, çanta falan komple set, hafta sonu şöyle olta çantamı sırt çantamı alıp pratik olması için..
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Manisalı üstadlar ilgilenecektir bu konuyla muhakkak gün içinde. Tatlı su avı bana çok uzak o yüzden yanlış yönlendirmemek adına yorum yapmıyorum.
Şimdiden rastgelsin yeni takımlarınız size bol şans getirsin.
![]() |
![]() |
#4 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Evet süper yardımcı oldunuz herkese çok teşekkür ederim...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
At-çek yardım | fahrettin | AT-ÇEK | 2 | 02-10-2011 19:49 |
At- Çek uygunmudur. | murat250471 | AT-ÇEK | 5 | 29-04-2010 06:58 |
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. | baris1975 | DENİZ AVI KARADAN | 2 | 10-12-2008 00:01 |
Yardım..... | cevat2 | DENİZ AVI KARADAN | 9 | 27-01-2007 23:16 |