|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() tebrikler. balıklar muhteşem . forumun en cazip tarafı da bu paylaşımlar ;onun için de ayrıca teşekkürler!
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() ne demek kardeşim.bende acayip seviniyorum balıkçı arkadaşlarımın fotolarını görünce.mevsim kapandı sanırım. uzun zamandır hava çok bozuk,iyi olduğu zamanlarda da çıkaramadık.
![]() |
![]() |
#23 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aaaa ben bu sahte balığı biliyorum pelicanın bendede var
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#24 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Akın tebrikler kardeşim levrek işi resmen senin olmuştur bu konuda herkes senden bilgi alıcak daha iyi avlar dilerim.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Akın sırf senin bu levrek raporların yüzünden istanbulda av yapma istegi doguyor içimizde
![]()
![]() |
![]() |
#26 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Valla İstanbul'da muhteşem bir av.Resimdeki sahte çok tavsiye ediliyor.
![]() |
![]() |
#27 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() detaylara dikkat etmeden yargıladığım için özür dilerim.
Bu mesaj en son " 15-12-2011 " tarihinde saat 09:40 itibariyle kagancelik tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Bu tarzda direk şikayet mesajı atmanı da doğru bulmadım, madem sirküleri çok iyi biliyorsun keşke gerekli soruları öncelikli olarak sorsaydın. Av mahalinde fotoğrafı çeken bir kişinin daha olduğunu sanırım hissedebiliyorsundur, sirküler limiti kişi başı günlük 5.500 gramdır, avın bir gün önceden yapılmaya başladığını bilip bilmediğini hiç bilmiyorum hatta bende bilmiyorum ![]() Lütfen bu konularda birazcık daha hassas olalım ki üyelerimizi rencide etmeye yönelik direk laf atmayalım. Önce sorunuzu sorun eğer sirküler fazlası bir av ise ne biz forumda yayınlamasına izin veririz ne de o kişinin fotoğraf paylaşmasına izin veririz ![]() Dikkatli olalım.. Saygılar.
![]() |
![]() |
#29 | ||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() |
![]() |
#30 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() u river2sea sea bass minnow tavsiye ederim.bu yıl pek levreğe çıkamadım ama pelikanın nitro serisiyle arkadaşlar çok iri levrekler aldılar.ben her zaman sahtenin orta hallisini alın derim.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
levrek avı-3.gidiş 6 levrek.iyi bir eğitmenim sanırım :) | akinyildiz81 | DENİZ AVI KARADAN | 35 | 28-06-2011 09:48 |
bereket mi oldu? | ADNAN | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 6 | 05-10-2010 15:13 |
Kısa Bir Av Oldu | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 11 | 27-02-2009 21:54 |
10 ekim(geç oldu ama) | 1940g | FOTOĞRAFLARIMIZ | 0 | 26-12-2007 15:32 |
Beklenen oldu... | ykmk | FOTOĞRAFLARIMIZ | 8 | 03-07-2006 09:43 |