![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() herkese merhaba ben alp candaş 35 yaşındayım.21 senelik balıkçıyım ama artık sadece arada bir tekneyle zevkine çıkıyoruz.çünkü artık vaktim yok.Eskiden biz bu işten para kazanırken şimdi denizde balık kalmamış.Bu yaz balık kıyıdaydı şimdi artık derinlere gitmesi lazım uskumru yok lidaki biraz çıkıyo onu da manavlar almıyo ahtapot yasak yarın bakalım yassıada nın oraları deneyeceğiz ilersi dubaların orası askeri bölge oralarıda yasaklandı(eskiden orda çok kiloluk çipuralar almıştık)şimdi gideceğimiz yerde büyük çipura olmaz en fazla 400 gr. o da olursa artık şansımıza herkese rastgele.
|
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | |||
Kaptan
|
![]() Sizlere rastgelsin..
Aramıza hoş geldiniz.. Keyifli ve kalıcı paylaşımlar dilerim.. İmza ayarlırınızı tamamlayınız .. Bu mesaj en son " 01-11-2010 " tarihinde saat 14:18 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Üstad
|
![]() Alp düşüncelerine aynen katılıyorum. Yarın bende yassıca adanın oralarda olacağım...
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yarın Cuma | orhan yıldız | Rastgelsin Kahvesi | 5 | 27-06-2010 17:05 |
Nasip ise yarın yolcuyum... | ishak BALLICA | DENİZ AVI KARADAN | 22 | 11-07-2007 09:23 |
yarın foçaya gidiyoruz | ozimete | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 4 | 05-03-2007 19:37 |