Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > BALIK AVI > DENİZ AVI KARADAN

DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey.

Yanıtla

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 07-11-2010, 17:43   #1
orhan yıldız
Kaptan

orhan yıldız kullanıcısının avatarı

Varsayılan Işte paşa team ile birlikteyim (YENİ VİDEO EKLENDİ)

[IMG][/IMG]

selam cuma günden cıktık yola ben hasan yagız serkan akşan 11 de cıktık yola saat12 gibi avlak yerimize geldik cadırımızı kurduk birde cay koyduk havada cok güzeldi hic ruzgar yoktu cay icerkenhasan dedi sabah ilk balıgı yakalayan yolda cayı ısmarlar ona göre dedi bizde tamam dedik ben tatlı sucuyum ve sabah gün agırmadan oltaları attık ve ilk paşayı ben cektim tabiki caylar bana kaldıdedigim gibi ben tatlı sucuyum ve bu ilk paşa cekişim oda bana nasip oldu arkasından üctane daha cektimböylece bende paşacı oldumbirtane daha cekiyordum 1 metre kala kacirdim onu fakat cok iyi paşaydı valla icim gitti onu kacarken görmek ama derler ya kacan balık büyük olur diye saglık olsun dedim bu ilk denemde 4 tane paşa cektim ya o bana yeter bundan sonra zor kacarlar elimdeiyi fotolar ve vidolar var onlar hasan da en yakın zamanda yükler sizinle paylaşırız herkeze bol sanslar

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

ERROR: If you can see this, then [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] is down or you don't have Flash installed.

hazırlıklar başlamış

Bu mesaj en son " 08-11-2010 " tarihinde saat 16:52 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir....
orhan yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links
Eski 07-11-2010, 20:20   #2
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Hasan BALIKÇI kullanıcısının avatarı

Orhan biladerim teşekürler.

tatlı suyu bıraktım demen üzücü paşa tutman sevindiricimerak ettiğim şu anda öner sana bir msj ında şöyle demişti bu hasan abi seni denizci yapar dikkat et demişti

buradan sıra öner de desem

orhan gerçekten PAŞA TEAM olarak bizlerle balığa gelmen çok güzel oldu seninle dahada fazla kaynaştık.harika bir arkadaşlık dostluk kurulacak kişisin.seninle arkadaş olmakta beni mutlu etti sanırım paşalar bizden korksun artık.ilk denemende 4 paşa ve güzel bir karagöz ile açılışı yapman enaz senin kadar benide sevindirdiinşallah dahada iyi avları hep beraber PAŞA TEAM olarak yaşarız.

PAŞA TEAM a hoşgeldin.

bendeki oln resimleri ilave ettim konuna

birdahaki avda buluşmak üzere

Bu mesaj en son " 07-11-2010 " tarihinde saat 20:23 itibariyle Hasan BALIKÇI tarafından düzenlenmiştir....
Hasan BALIKÇI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2010, 20:22   #3
kaptankarabulut
Üstad

kaptankarabulut kullanıcısının avatarı

Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94

kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 07-11-2010, 20:25   #4
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Orhan kardeşim tebrikler, değilmi Hasan balıkcının çadırına sende girdin sendende hayır gelmez.
Sende paşa team kadrosuna katıldın. Ama o kadroya girmek için binlerce insan sırada bekliyor, sen demek ki en şanslılardansın...
Orhan kardeşim çok güzel zaman geçirdiğiniz her kare fotodan belli. Daha nice güzel ortamlarda bulunmanız dileğimle...

AFİYET OLSUN..
süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?

bak o çadıra birgün senide sokçam orda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.

Eski 07-11-2010, 20:35   #5
kaptankarabulut
Üstad

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
süleyman abi sen şimdi beni övdünmü yoksa dövdünmü ?

bak o çadıra birgün senide sokçam orda çay içmek teknede çay içmeye hiç benzemez

hele hele tekneden balık tutmaya hiç benzemez.

Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN

Eski 07-11-2010, 20:40   #6
Hasan BALIKÇI
Kaptan

Alıntı:
Senden de hayır gelmez derken,Orhan kardeşimizi artık tekneye davet edemeyiz Hasan balıkcının çadırına giren çayını içen kıyıdsn ayrılmaz demek istemiştim.Dediğim gibi PAŞA TEAM gurubuna katılmak isteyen binlerce dostumuz sırada bekliyor. Orhan kardeşimiz bu dostlarımızdan en şanslılarından..Aslında senin çadırında bir bardak çay içmeyi senden çok bende istiyorum. İnşallah bir gün gerçekleşir..
süleyman abi isteğin benim için emirdirçadırımın kral dairesi o gün sana ait olur başımın üzerinde yerin var canım abim.
Eski 07-11-2010, 20:44   #7
kaptankarabulut
Üstad

Alıntı:
Hasan BALIKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
süleyman abi isteğin benim için emirdirçadırımın kral dairesi o gün sana ait olur başımın üzerinde yerin var canım abim.
Hasan'ım çok teşekkürler. İnşallah bir gün havanın denizde bozuk kıyıda güzel olduğu bir güne rastlarız..

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN

Eski 07-11-2010, 21:02   #8
orhan yıldız
Kaptan

orhan yıldız kullanıcısının avatarı

Alıntı:

AFİYET OLSUN..
teşekkürler kaptan bende karacıyım ama teknene gelip bir cayini iceriz hem tanişmiz oluruz ayrıca paşa team kadrosuna katılmak beni aralarına aldıkları icin paşa team ma ayrıca teşekkür ederim onlarla aynı yerde olta atmak ayrı bir zevk hepsine teşekür ederim beni aralarına aldıkları icin
Eski 07-11-2010, 21:22   #9
delvel
Kaptan

delvel kullanıcısının avatarı

orhan abi öncelikle hayırlı olsun diyorum ve tebrık ederim..
ilk balığı yakalayan çayı ısmarlar demiş ya hasan abim bir paşa yakalasam ocak kurarım denizin kenarına

VeLi GÜRAL
1983 oRh+
ANTALYA
since 1903

Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]

Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK....
delvel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 08-11-2010, 08:48   #10
gonencsenkal
Kaptan

gonencsenkal kullanıcısının avatarı

tebrik ederim Orhan abi güzel bir av olmuş şu cupralar rüyalarıma giriyor son zamanlarda valla tüm ekibi kutlarım güzel bir buluşma olmuş devamlarında daha irileri nasip olur inşallah..
Yanıtla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları