|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#21 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() doğan abi Allah yolunu acık etsin..
yeni işinde başarılar dilerim
![]() VeLi GÜRAL 1983 oRh+ ANTALYA since 1903 Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Türk Milletinin istidadı ve kesin kararı medeniyet yolunda, durmadan, yılmadan ilerlemektir_____ M.K. ATATÜRK.... |
|||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#22 | |||||
Miço ![]()
|
![]() Sevgili Doğan, yeni işinde ve yaşamında başarılar dilerim. Umarım her şey gönlünce olur. Sende bu balık aşkı varken, bizi oralardan da raporsuz bırakmazsın.
![]() |
![]() |
#23 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bizlerden uzaklaştığını kabul etmesekte bir nebzede uzakta olmak gerçekten üzücü bir durum olabilir ama gelgelelim senin için hayırlı bir iş olması bizim için mutluluk anlamına gelmektedir. Umarım herşey gönlünce olur.
Kendine iyi bak abi ![]()
![]() |
![]() |
#24 | |||||
Çımacı ![]()
|
![]() doğan kardeşim sana yeni iş hayatında başarı ve mutluluklar dilerim. izmir çok güzel bir şehir kuşkusuz ama ne varki en önemlisi önce sağlığımız sonra işimiz yaşında daha genç bir zaman sonra tekrar geri gelmeye fırsatın olur umarım. herşey gönlünce olsun tekrar görüşmek dileğiyle hoşçakal.
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni görevinde başarılar diliyorum.Allah'a emanet ol.Sizlerle gurur duyuyoruz.
Her Türk Asker Doğar
ibrahim sepetçi 1972 BORNOVA-İZMİR Deniz.. Gözlerin gibi mavi. Gözlerin gibi yeşil. Üzüntülerin kadar siyah. A rh+ ![]() Bastığın Toprakla Vuracağın Av Arasındaki İnce Çizgiyi, Yüreğindeki Heyecan Doldurabiliyorsa İşte O Zaman Avcısın... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |||
Kaptan
|
![]() Kardeşim yeni görevinde başarılar sana.
veda etmiyorum nasılsa görüşmelerimiz devam edecek.Rabbime emanet ol... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |||
VİP ![]()
|
![]() Doğan kardeşim yeni görevinde başarılar dilerim.
hakkını helal et ,benden yana helal olsun. Allah CC yolunu açık etsin.saygılar. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||||
Organizatör
|
![]() Herkez şunu bilmeli diye düşünüyorum sanal diye birşey yoktur bu sitede sanal olmadığını bilmemız gerekır, Doğan burada güzel şeyler yaşamış ve mutlu olmuş tabiki bizlerde aynı şeylerı paylaşmışız beraber yemiş içmişiz ve sohbet etmişiz hani sanal
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Dostlarım ile Yapılan Sargoz Avı | Sargoz35 | DENİZ AVI KARADAN | 18 | 08-10-2009 20:19 |
dostlarım balıkta | hamurabi | Videolar | 1 | 14-05-2008 18:48 |