|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ömer maşallah çok güzel bir av olmuş.
Ne ararsan var, ortaya karışık olmuş. Güzel avların devamını dilerim. 28 kişilik ekibin yeni macerasını sabırsızlıkla bekliyorum.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | ||||
Üstad
|
![]() Hele şükür be Öner kardeşim uzun bir aradan sonra nihayet seni görebildik...Gerçekten Foça!da balık bırakmamışsınız..Paylaşımın ve anlatımın için teşekkürler.Önümüzdeki günlerdeki tekne organizasyonda buraları düşünürseniz her türlü desteği vereceğimden şüpheniz olmasın...
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Teşekkürler Erdoğan abi ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Akbük hazırdı ama ben Akbük'ü önce ben denedim av ve ortam iyi olsaydı onlarıda arkamdan sürükleyecektim ama benim beyenmediğim bir şeyin gerisi zaten hikaye olur yani ben hikaye yazarı değilimki ![]() Böylece olumsuz geçen avın hikayesini sadece ben biliyorum tüm ekip değil... ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öner kardeşim süper çeşitli av olmuş tüm ekibi kutlarım afiyet olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel av olmuş maşallah,Foçada hiç yüzüm gülmedi benim nedense.Güzel avlar sizinle olsun.
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan
|
![]() manisa team herzamanki gibi olağan üstü
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() öner denize dönmüşsün bakıyorum . ![]() dahada iyilerine kardeşim. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
VİP ![]()
|
![]() Öner maşallah çok güzel bir av olmuş.Balıklar süper..Ortam süper..Hava süper..Şansın açık olsun,paylaşıma teşekkürler..
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa | orhan yıldız | TATLI SU AVI | 6 | 29-08-2010 12:39 |
Manisa | orhan yıldız | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 12 | 20-07-2010 21:16 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |