|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
Benim, yokluğumdan faydalanıp Enişte ve Abdullah Abi balığa çıkmış. Gönderdikleri notu ve resimleri sizlerle paylaşıyorum. İbrahimcim selamlar!!!!!!!! siz olmadan olmuyor ama tekne yosun tutmasın dedik şöyle bir dolaştık gitmişkende balıklarla tokalaştık.. selamlar..... [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-12-2010 " tarihinde saat 19:06 itibariyle Taygun KOCABIYIK tarafından düzenlenmiştir.... |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#2 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Ohhh ohh ohh çok güzel balıklar
![]() ![]() Tebrik ediyorum enişteyi ve Abdullah abiyi. Rastgelsin.
![]() |
![]() |
#3 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() anıl kardeşim teşekkürler....
![]() |
![]() |
#4 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Aptullah abi tebrikler iyi av olmuş kırlangıç da nefis gözüküyor İbo olmasa da farketmez değilmi abi rastgelsin.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Süper av olmuş, havanında güzel olduğu bir gün iyi değerlendirilmiş.
Tebrikler...
![]() |
![]() |
#6 | ||||
Üstad
|
![]() İbrahim kardeşim,paylaşım için teşekkürler.İyi ki tekne yosun tutmasın diye bi dolaşmışlar bir de balığa çıkıyoruz deselerdi nasıl gelirlerdi bilmem..Afiyet bal şeker olsun ama bi şey dikkatimi çekti.Senin yazdığın tarihe göre dört gün sonra yıl başı.
![]() ![]() ![]() Yanlışsam söyle... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||||
Kaptan
|
![]() güzellere ne denirki ?
helal olsun ve afiyet olsun denir. ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Neyse tarihe ben el attım ![]()
![]() |
![]() |
#9 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() İbocum akvaryumunu gördüm bayıldım sen denize çıkamadığında neden neden sıkılmadığını anlamış oldum bu arada enişteler avı hekimdemi yapmışlar ??
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() İyi yapmışsınız biz çıkamıyoruz siz bizim yerimize de tokalaşın çupralarla mercanlarla kırlangıçlarla
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Çeşmealtı Raporu 21.03.2010 | ibrahimz35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 20-09-2010 12:29 |
12-13 Ağustos Çeşmealtı hafta içi kaçamağı... | Çağatay | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 19 | 21-08-2010 11:03 |
Yeni Fotoğraflar Eklendi: 18.02.10 Çeşmealtı hafta arası kaçamağı | Raif Yelkenci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 26 | 13-03-2010 20:22 |
Haftaiçi Kaçamağı.. | kaptankarabulut | Süleyman Karabulut | 18 | 08-03-2010 16:06 |
14.02.2010 Çeşmealtı Maceramız | ender | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 24 | 19-02-2010 19:36 |