|
DENİZ AVI KARADAN Denizde olta ile balık avı hakkında herşey. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||
Moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel bir anlatım ve harika paşalar maşallah daha ne olsun...
Ortam şahane hem muhabbet hem balık. Hepinizi kutlarım. Böyle güzel avların devamını dilerim.
İbrahim ZARALIOĞLU 1974 A RH + Bornova / İZMİR [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Forum kullanma kılavuzu için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı değiştirmek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Avatarınızı ayarlamak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Lütfen TÜRKÇEMİZE sahip çıkalım.Yazım kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili necati abicim az olmuş ama olsun nasip neyse o oluyor ötesi yok işte. Ama olsun hiç olmazsa bi değişiklik oluyo acaba niyrtiyle çıkıyoruz hep balığa dedimya herşey nasip. her zaman şa-nsınız bol olsun abicim.
![]() |
![]() |
#13 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Bu havada anca bizim gibi kafadan az biraz çatlaklar deniz kenarında olta atar
![]() tüm ekibe kocaman bir alkış
![]() |
![]() |
#14 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Güzel anlatım,güzel paylaşım,güzel dostluk,güzel balıklar,güzel muhabbet,güzel macera vesselam...
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Pekte güzel olur avlarımız
Aşk ile cekeriz pasaları Şunu hıc unutmayız Av bahane doğa ve dostluk şahane Üstad agzına , emegıne saglık dokturmussun yıne tebrıkler daha ırılerını bırlıkte yakalamak dılegıyle
![]() İlker ASLAN 1980 0 RH (+) Çiğli / İZMİR Bu mesaj en son " 09-12-2010 " tarihinde saat 10:07 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: mükerrer iki mesaj birleştirildi.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Çok güzel av olmuş abi tebrik ederim. Yürek ister doğrusu böyle havada denize gitmek
![]() Daha güzellerinin devamını dilerim.. Rastgelsin..
![]() |
![]() |
#17 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Tebrik ederim,Manisadan sonra ikinci deli şehri demekki İzmir.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Maşallah Necati kardeşim,avcının içine kurt düştümü durmaz, bilmezmiyim.O kurdun akrabalarıda hepimizde vardır yok diyende avcı değildir zaten.Yatık denizde,düzgün havada herkez av yapar.Avcı rüzgar yiyecek,ıslanacak,parmakların ucu soğuktan moraracak,ama sağlığını bozacak kadarda fazlaca delikanlılık yapmayacak.
![]() Avınızda güzel geçmiş, herdaim avınız bol olsun.kabaca yer neresiydi acaba?
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Katılımlarınız için teşekkür eder, daha iyilerinin sizlere denk gelmesini dilerim.. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
Kaptan
|
![]() Alıntı:
Senin o gün nasibin yokmuş, benim ise 3 tane Paşayı livardan kaçırmak nasibimmiş.. Neyse birdahaki sefere daha iyi olacağı kanaatindeyim.. Her geçen gün birşeyler öğreniyor tecrübe kazanıyoruz.. Taaabiiiki nasipten ötesi yok.. ![]() |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Bu kadar tutmayın dedim ama dinlemediler.. | Kamil ESEN | Videolar | 11 | 25-08-2010 21:39 |
Araniza Yeni Katildim Ama Bir Kaç Fotografta Ben Göndereyim Dedim | orhanxx | FOTOĞRAFLARIMIZ | 9 | 13-11-2007 18:46 |
Varmısınız Yarışa | iesencan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 5 | 28-06-2007 18:38 |
tusunami asıl buymuş dedim | gobrette | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 23-09-2005 08:10 |