|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sitemizin üye sistemi nasıl olsun. | |||
Şu an olduğu gibi devam etsin |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Üye olmadan bütün forumları gezebilsin (mesajları okuyabilsin) |
4 | 25,00% |
Anasayfa ve konuları görebilsin ama mesajları okuyamasın. |
12 | 75,00% |
Oylayanlar: 16. Bu ankette oy kullanamazsınız |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#11 | |||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Şu konuyu canlandırmak istedim.
Sizlerin fikirlerine göre karar alıcaz arkadaşlarım,abilerim anketimize katılmanızı rica ediyorum.
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gerçektende konuyu canlandırmak gerekiyor.
Eğer bir kurumda yönetici konumundaysanız ve bir konuda karar vermeniz gerekiyorsa önünüzde iki seçenek vardır. 1-Doğrudan kendi fikirlerinizi uygulamaya koymak 2-Çalışanlarınızla ortak karar almak ve uygulamak, Günümüzde birinci seçeneğin çoğunlukla uygulandığı bir yönetim anlayışının hakim olduğunu görmekteyiz. Bu yöntem uygulandığında çalışanların memnuniyetsizliği hemen ortaya çıkmaktadır. Kendilerine değer verilmediğini düşünürler doğal olarak. Haklıdırlar çünkü çalıştıkları ortamın karar vericilerinin kendilerine değer vermesini isterler. Bu nedenle birinci seçenek hem riskli hem de çalışan açısından sakıncalıdır. İkincisi uygulamaya konulduğunda genellikle ortamda birkaç kişi konuşur ve fikirlerini ortaya atar. Karar verici olan yönetici herkesten fikir almak ister. Bazı çalışanlar fikir beyan etmez. Neticede ağırlıkla hangi fikir ön plandaysa onu uygularlar. ( ya da hiçbirini uygulamaz ve kendi bildiğini okur değerli yöneticilerimiz) Bu durumda fikir beyan etmeyen çalışanlar hoşnut olmazlar. Bu kez de onlar memnun olmazlar. Sonuç olarak yönetici hangi uygulamayı yaparsa yapsın açıkcası kimseye yaranamaz. Çünkü durumdan memnun olmayan birileri hep vardır. Şimdi diyeceğim şu ki; sitemize üyelikle ilgili bir anket açılmış lüften katılımcı olalım ve fikirlerimizi yazalım varsa uygun seçenek oy kullanalım.
![]() |
![]() |
#13 | ||
Guest
|
![]() Anasayfa ve konuları görebilsin ama mesajları okuyamasın.
|
||
![]() |
![]() |
#14 | |||||||
ADMİN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Alıntı:
Ben oy kullanacak yada fikrini söylemek isteyeceklere şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Bildiğiniz gibi sitemize sayaç ekledik. İstatistikler gösteriyor ki her gün 10-12 kişi arama motorları aracılığıyla sitemize geliyor. İlk karşılaştıkları manzara pekte güzel değil gibi. Benim şahsi fikrim ilk halimize geri dönelim mesaj yazmak isteyen aramıza katılsın. Zorlama kısıtlama ile pek bir yerlere gelecek gibi görünmüyoruz. Üye sayımızın arttığı bir gerçek fakat katılımcı üye sayımız 30-40 üzerine çıkamıyor. Erol abimizin çok güzel bir yazısı vardı onu buraya eklemek istiyorum. Alıntı:
En azından davranışlarımıza biraz dikkat ederek katkı sağlayabiliriz. Konuyu saptırdığımı biliyorum ve sadede gelmek istiyorum. Herkes iyi yada kötü 1-2 kelime bile olsa bizimle fikrini paylaşmaktan çekinmesin. Sitemizin selameti için alıcağımız kararlarda herkesin payı olmalı diye düşünüyorum
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Coast Guard. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Evet arkadaşlar anket 3-5 gün sonra son bulsun ve sonuç uygulansın diyorum.
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefaller Hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 17 | 02-06-2019 10:38 |
Yengeçler Hakkında | MAVİ FENER | Su Ürünleri | 0 | 14-06-2009 17:52 |
Katılım hakkında | ADNAN | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 49 | 03-04-2007 19:24 |
alabalık avı hakkında | cevat2 | TATLI SU AVI | 1 | 31-03-2007 11:50 |