![]() |
#11 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Öncelikle Süleyman abi sana,sonra tüm arkadaşlara katılıyorum,çok güzel dileklerde bulunmuşsunuz.
Bende hepinizin dileklerinin kabul olmasını diliyorum. Mutlu yıllar... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#12 | |||
Kaptan ![]()
|
![]() Gönlünüzdeki güzelliklerin,gözünüzün önünde canlanması dileğiyle.Mutlu yıllar.
![]() |
![]() |
#13 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() kaptanım sana canı gönülden katılıyorum. sağlıklı, huzurlu, bol kazançlı, yakışıklı balıklarla dolu bir sene diliyorum.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
VİP ![]()
|
![]() Tüm dostlarımın yeni yılını kutlar,sağlıklı,mutlu ve huzurlu günler dilerim.
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() Alıntı:
ne güzel demişsin yahu..Helal olsun sana... ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Tüm dostların sağlık, huzur ve mutluluk içinde bereketli bir yıl geçirmelerini temenni ederim! Hep birlikte nice yıllara!
![]() |
![]() |
#17 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() yeni yılda önce sağlık sonra başarı huzur mutluluk ve bol kazanç dilerim hepinize tüm rastgelsin ailesinin yeni yılı kutluolsun bol balıklı yıllar
![]() |
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
02.11.2011-Uzunada | Fearless35 | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 03-01-2011 11:27 |
hoş geldin cankuş | sbasaran | Tanışma | 15 | 13-02-2007 23:39 |
Hoş Geldin okyayeliz | rüzgar2 | Tanışma | 4 | 14-01-2006 01:56 |
serseri Hoş Geldin | rüzgar2 | Tanışma | 4 | 31-12-2005 06:29 |