|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
![]() |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#41 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() Öner'cim güzel bir organizasyon ve bereketli bir av olmuşta , sana zor bir soru sorsam ... Acaba ben neden yokum bu güzel karelerde ?
![]() ![]()
17.10.1969 MANİSA/merkez A rh + Selam Sevgili Dostlar,Aranıza katılmaktan Büyük mutluluk duyacağım,Bu gibi sitelerde amacın resim veya video paylaşımı değil Dostluğun paylaşımı yapıldığı Bilinciyle , iyi bir aile olacağımızı Temenni ediyorum,Bütün Doğa ve Balık avı tutkunlarına rastgele diyorum... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
![]() |
#42 | |||
Oltacı ![]()
|
![]() ehbe abi bu hafta gidemedikya ona yanıyom
ama bir gün tekneyi ben tutup bütün ruaman camiasını balık avına götürecegim[16 ay sonra]selamlar. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |||
VİP ![]()
|
![]() Önercim tüm ekibi kutlar ve bütün avlarınızın böyle geçmesini temenni ederim.Paylaşımdan dolayı teşekkürler.
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]() Abi inanki hiç beklenmedik anlarda bir bakmışım yarım saatlik bir dilim içinde gelecek arkadaşları belirlemiş,tekneyi tutmuş,yemleri ayırtmış oluyorum önceden hiç bir çalışma yapmadan ama ben kendi kendime gelmek isteyipte gelemeyen abilerime ve arkadaşlarıma kendimce bir liste yapıyorum senide o listeye ekledim sen 3. sırada yerini aldın ilk tekne turunda Allah nasip ederse görüşmek üzere... ![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
Manisalı Öner 1973/Manisa 0 535 5875786 ''Sürküler dışı balıkları geri iade et '' Zamanını balık aramakla değil Balık yakalamakla geçir. [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Alıntı:
Senide görmek isteriz bu karelerde... ![]()
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() öner kardeşim hayırlı avlar olsun yakaladıklarınız çok güzel tebrikler.emreyede selamlarımı iletiyorum alp hocan dersen voleyboldan sevinirim.
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | ||||
Tayfa ![]()
|
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Manisa TEAM Foçadaydı... | adolomorola | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 42 | 21-12-2010 13:26 |
Paşa Team 16-05-2010 Avı | Necati ARAT | DENİZ AVI KARADAN | 45 | 27-07-2010 09:24 |
Manisa Team Karareisteydi | Ceryancı45 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 20-05-2010 08:44 |
Manisa Team sezon açılışını yaptı. 13-14.03.2010 Karareis | adolomorola | DENİZ AVI KARADAN | 32 | 19-03-2010 09:06 |
03.01.2010 Foça Kıyı Avı ... | ukg79 | DENİZ AVI KARADAN | 24 | 22-02-2010 10:07 |