|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||||||||
Kaptan ![]()
|
![]() 9800 Alınca Hilmiyi durduramadım illede balık dedi ,hanıma binbir rica ve etkili birsürü yalakalıkdan sonra iki kafadar yine düştük yollara.
Olay yeri aynı yolda hazırlıkları tamamladık ulaştıgımızda gps balık av zamanı olarak uygun vakit veriyordu. 'Bu günde ben tutacam'dedi Hilmi kardeşim başladık çalışmaya amadaha ilk atışimda aldım balıgı benim için süpriz oldu,aslında hemen gelen balıgı pek istemiyorum yapanlar bilir vücut ısnmadan birden güç harçayamıyorsunuz,birde boyun fıtıgı denen bir illetiniz varsa sorun oluyor fakat gelene git denilmez bakın izleyin ne oldu.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün dünya başıma yıkıldı sanki şoka girdim birden takımı toplayıp baktıgımda jig i tamamen yutup misinayı dişleriyle ezdiğini hayretle gördüm. Yapacak birşey yoktu. Biraz mola verdim aslında Hilmiye de zaman tanımak istedim tek kalsın aşagıda şansı artsın diye,neyse tekrar çalışmaya başladım bu arada Hilminin kullandığı jig in benimkinden daha mat kaldıgını fark ettim su hafif bulanıktı daha parlak olmalıydı, onu uyardın degiştirmesi için. çalışmalar tam hız devam ederken aman allahım aşagıda biri yine bana kızmış ver şunu bakayım diye çekiştiriyor ama ne çekiştirme dünkinden de büyük birkaçmetre sonra birden bir hafifleme yine kaçırdım diye çıldırmak üzereyken bir agırlıgın geldiğini fark ettim ama ilk basan ağırlık degildi. Neler oldugunu analamaya çalışırken balıgı yukarı aldık,gözlerime inanamadım gelen balıgın agzındaki degilde diğer iğne kırık bizim babayiğit iğneyi kırıp gitmişti. İşte böyle arkadaşlar,hepinize saglıklı mutlu günler dilerim.ikinci video aşagıda.
M. Remzi USLU 1969 A rh+ Denizlerimizi temiz tutalım! [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] 05326128048 [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] Bu mesaj en son " 07-03-2011 " tarihinde saat 16:44 itibariyle Necati ARAT tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Video Linkleri Düzenlenmiştir.. |
||||||||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |