Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > RASTGELSİN HAKKINDA > Öneriler, Eleştriler, İstekler

Öneriler, Eleştriler, İstekler Forum hakkındaki öneri, istek ve eleştrilerinz...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-11-2011, 22:40   #10
göksen inal
Oltacı

göksen inal kullanıcısının avatarı

Alıntı:
Murat ÇAKMAKÇI tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Göksenim kusura bakma mesajı geç fark ettim.Gerçi arkadaşlarımız bana bişey bırakmamışHer yerde avlanabilirsin av yapmadan önce 200 gr. kadar meranı yemle,tek kendin avlanıyorsan 20 dk.bir bi avuç suya at.Ha yanında 3,4 kişi varsa ara yemleme yapmana gerek kalmaz.Yanındakilerinde aynı yemle avlanmaları lazım.Avlanırken gecese ışık kullanma, kıyıda yüreme ve en önemlisi balık kaçırma hepsini ürkütür.Şu anda macun buralarda macun pek iş yapmıyo zamanı geçti ne yaparsam yapayım balığı kıyılattıramıyom .50,60,70m. gibi uzakta avlanıyorum sebebi sular çok çekik ve sular soğudu.Macunla avlanırken her vuruşlarda hamle yapma balığa iğneyi taktıramazsın.Elinde misinayı gevşek bırak balık alıp 1 m.gibi yürümesine izin vermelisin. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.Şunuda ilave edyim kardeşim ara yemlemelerde arada sırada çok küçük çakıl gibi suda çok az şıpırtı yapmalısın ses balığın ilgisinide çeker meraklıdırlar aynı zamanda ürkektirler dikkat et
ustam açıklamaların için saol.teknik taktik süper gerisi bize kalmış .yem olarak kahverengi alabalık yemi var baya kokuyor.senin taktikle yaptım geçen pazar hava ve su soğukktu ama kefalleri kıyıya çekti.sayemde baya balık alan oldu.yanlız yemin ayarını tutturamadım.ve hamsi ile avlanmak zorumda kaldım çünkü hamur iğnede durmuyordu.neyse ustam seni sıkmayayım saol.

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları