Alıntı:
dogukan1997 tafarından gönderildi
Ellerinize sağlık erdoğan abi resimlerinizi bekliyorum gelemesem de aklım hep sizdeydi. Afiyet olsun kısa sürede iyi balık almışsınız . Sevgi ve saygılarımla rastgele .
|
Teşekkürler doğukan..
Alıntı:
Ahmet TARİH tafarından gönderildi
Bu volkanın daha fazla kaynamaya meczali kalmamıştı zaten. Patlama yapacağı belliydi.
Erdoğan abi uzun aradan sonra gelen bu başarılı av için çok sevindim. Anıldan resimleri yüklemesini sabırsızlıkla bekliyorum. Bu arada inşallah Sabri abiyi unutmamışsınızdır. Yoksa bir patlamada ondan gelecek. Ama onunki volkan patlamasından daha farklı olacaktır. Nükleer yani.
|
Tam patlama oldu Ahmet.. güzel stres attık. Sabri bu sıralar yoğun olduğundan onu alamadık.
Alıntı:
sabri güngör tafarından gönderildi
Allah daha iyilerine kavuştursun inşallah bizde resimlere bakıp avunuruz
|
İhtiyar her zaman bekleriz.
Alıntı:
ibrahimz35 tafarından gönderildi
Hepinizi tebrik ederim kısa bir sürede güzel bir av olmuş.
Anıl resimleri koyda gözümüz bayram etsin.
|
Teşekkürler İbrahim
Alıntı:
kaptankarabulut tafarından gönderildi
Erdoğan,evet güzel ve zamanında bir patlama yapmışsınız.son zamanlarda balık sabah ilk saatlerde çok güzel bir patlama yapıyor ve çok erken saatlerde kayboluyor.Bu günde aynı oldu.yarın saatlik hızlı bir ekşin yaptı sonrası nazlanmaya başladı.Fakat o yarım saat bize yetti.Daha güzelleri rastgelmesi dileğimle...
|
Kaptanım gözlerimiz seni çok aradı
Alıntı:
serkan KSK tafarından gönderildi
ellerinize sağlık güzel bir ava imza atmışsınız şansınız bol iğneniz keskin olsun rastgele
|
Teşekkürler Serkan
Alıntı:
TUĞYAN tafarından gönderildi
Erdoğan abi maşşallah diyorum
|
Sağolasın Tuğyan
Alıntı:
orhan69 tafarından gönderildi
tebrikler erdoğan abi afiyet olsun dahada güzelleri oltana dolsun
|
teşekkürler Orhan