Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER

TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında...

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-05-2012, 09:34   #1
anadolu26
Oltacı

Varsayılan Balık ölümleri

Nerede yayınlanacağını nerede duyurulacağını bilemedim. Bu tür sitelere de üye değilim. Sırf bu duyuruyu yapmak için üye oldum. Bu tür bütün amatör balık avı sitelerini gezdim. Hiç birisinde net olarak bu tür duyuruların yapılacağı bir bölüm bulamadı. Bol reklamlı sitelerde bu tür haberler nasıl duyurulur bilmiyorum. Bu işi ciddiyetle yapan birileri varsa lütfen yardım etsin. Sadece güncel felaket duyurularının olacağı bir bölüm açın. Ve site açıldığında bakan herkes görebilsin. Memleketin her yerinde değişik sebeplerden toplu balık ölümleri yaşanıyor. Biz ancak kendi yakınlarımızda olanlardan haberdar oluyoruz. Neye karşı duyarlıyız?!! Eğer bu sitede de bu tür bir ilan ve duyuru panosu varsa ve ben görmedi isem özür dilerim. İnşallah meramımı doğru yere iletmişimdir. Eğer yanlış bir yere yazdımsa lütfen doğru yere taşınsın.
Şimdi esas derdime dair haber linklerini aşağıda veriyorum. Lütfen bu konuda kamuoyu baskısı kuralım.

[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
anadolu26 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Sponsored Links

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları