|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
FCR/SGR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() Herkese merhaba;
Geçen gün, Karabağlar'da Optimum Alışveri Merkezi'nde Decathlon isimli Outdoor mağazasını gezdim. Gerçekten yurtdışındakilere benzer ürün stoğuyla kaliteli ve makul fiyatlı ithal ürünleri satıyorlar. Özellikle balıkçılık reyonunda fiyatları çok makul ve güzel oltalar, makaralar ve ekipmanlar vardı. Herkesin gezmesini tavsiye ederim. Ben beğendim, birkaç şey de satın aldım.
![]() ![]() Cem | 0 RH+ | İzmir | 20 Nisan Forum kurallarına ulaşmak için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] İmza ayarlarınızı düzenlemek için [Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....] |
||||
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
her türlü balık malzemesi | nirvana | Malzeme Üreticileri | 21 | 21-08-2011 15:44 |
Karanfil Yağı'nın Su Ürünleri anestezi malzemesi olarak kullanımı | xnode | Su Ürünleri | 15 | 12-03-2010 07:34 |
İzmir'de Dalış Malzemesi Satan Yerler | hasanova | ZIPKINLA SUALTI AVI | 4 | 26-11-2008 13:40 |
makina ve olta malzemesi | henesen | Makara - Makinelerle İlgili Herşey | 0 | 03-11-2007 20:28 |