|
DENİZ AVI (TEKNEDEN) Tekneyle yapılan tüm avlanma yöntemleri ile ilgili bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#26 | |||
Çımacı ![]()
|
![]() hakan kardeş birzamanlar seferihisarda balık arıyanlardanım. yazlığı sattık artık gidemiyorum. hayırlısı ile teknen çıktığında akarcanın tam karşısında taş adalar var taş adaları geçiyorsun 41 metreyi bul balık bulucun varsa şayet orayı dene biz oralarda epey iri mercan ve karagöz özellikle aldık. kıyıda pek uğraşma yok çünkü tek olarak ar sitesinin orası sabaha karşı veya akşam üstü çıpra yapabilir. başka yerde ben görmedim. hadi rastgelsin tekneni güle güle kullan.
|
|||
![]() |
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
İzmir Seferihisar Sığacık'ta mercanlar ve çipuralar | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 30 | 05-12-2011 16:33 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) 1100 gr Sinarit ... | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 35 | 30-10-2010 12:12 |
Sığacıkta (Seferihisar/İzmir) paşa adabeyleri | ejder_balikci | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 16 | 04-06-2010 18:54 |
Sığacık Seferihisar İzmir | ahmetkaptan | Tanışma | 7 | 03-02-2010 22:10 |
Sığacık Seferihisar İzmir Kılıç avı bereketliydi | ahmetkaptan | FOTOĞRAFLARIMIZ | 4 | 01-02-2010 22:30 |