![]() |
#22 | ||
Guest
|
![]() ilk linkte libre hakkında bilgiler var...bunu eklemek istedim çünkü lb ve lbs nin arasında birimsel bi fark olmadığıyla alakalı... ki yukarıda farklı birimler olduğuna dair zihinlerde bi karmaşa kalmaması için eklemek istedim...
ikinci linte ise bahsedilen testkuve (TC) hakkında bilgiler var... yukarıda vermiş olduğunuz formulle alakalı bi farklılık vardı...formullerin uygulanmasından dolayı çıkan farklar cok önemli görünmüyor ki bu linki vermemdeki amacım ( hiç almanca bilmiyorum fakat anladığım bu) tabloda sizin vermiş olduğunuz birimlere ek olarak hesaplama sonucu kamışın maksimum atarının bulunduğu ve ek bi hesaplamaylada minimum atarının hesaplanabileceğinin anlaşılmasıydı...bi kamışın maksimum atarının % 20 si kadar eksiğiyle takımın hazırlanmasının daha randımanlı olduğunu da sizin yazmış olduğunuz bi konudan tecrübe edindim... ikinci linki de bu konuda daha fazla bilgi edinilebilmesi açısından ekledim... ek olarak klavyenizde "ı" harfini büyük yazınca "I" olduğunu yazmışsınız...söz konusu birimde kullanım "l" yani "L" harfinin küçüğüdür... birde formüllerde geçen "2,50 x 454g :?" rakamı belki daha net bulabilirseniz memnun olurum 15 mi yoksa 16 mı...ki tekim malum buralarda bu tür konular pek bilinmiyor...ki ben hayatımda ilk defa duydum...bu konuda en açık bilgiler genelde almanca... ilginiz için teşekkür ederim... rastgelsin... |
||
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Hangi GPS ? | Wetblue | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 1 | 05-06-2009 06:26 |
hangi balık hangi denizde | mufi | Deniz Balıkları | 3 | 04-01-2008 21:11 |
Hangi Marka? | Egeli | ZIPKINLA SUALTI AVI | 15 | 12-03-2007 14:20 |
Hangi Baharat ve Ot Hangi Balıkla Gider? | mustfer | Balık Yemekleri | 1 | 21-01-2006 05:43 |