Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 12-04-2007, 14:03   #2
HALDUN YALIMLI
SHARK
 
HALDUN YALIMLI kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 31.08.05
Şehir: İZMİR
Yaş: 49
Mesaj Sayısı: 908
Cool

Duygu aramıza hoşgeldin, Kalamar klasik olarak halka halka kesilip kollarıyla birlikte, içinde çok kızgın bir yağ olan derin bir tava yada fritözün içinde 2-3 dakika pişirilerek servise hazır edilir.

Bir diğer şekilde halka halka kesilmiş pişime hazır kalamarı, 1 gece birada bekletip çok kızgın yağda da pişirebiliriz. Seçim sizin. afiyet olsun. RASTGELSİN.
__________________
DENİZE GÖNÜL VERMİŞ HERKESE SELAM
HALDUN YALIMLI 1975 T.A.K.
İZMİR-İZMİR-İZMİR
haldunyalimli@gmail.com
HALDUN YALIMLI Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Dikili ya da Çandarlı'da nerede yem bulunur ? Kolyoz Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 5 30-07-2008 20:09
Aylar Neden 30 Yada 31 Gündür baturhan TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 28-12-2007 12:10
enerji tasarrufu iicn basit ama onemli Alparsbeğ TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 09-08-2007 11:21


Saat 02:30.