Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 16-04-2007, 21:31   #2
varior
Kaptan
 
varior kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 11.12.06
Şehir: Adana
Mesaj Sayısı: 474
Varsayılan

paylaşım için teşekkürler Cevat abi.. hayatımda kaşık kullanmadım ama bonibon şekeri gibi çeşit çeşit ürünler var abi.. Tabii kullanımda yerinde önemi var sanırım..
__________________
Savaş ÖZCAN
1974 - ADANA
İNSAN DİLİNİN ALTINDA GİZLİDİR..
varior Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Tatlı Su Şamandıraları Güven ÖZYELDAN Şamandralarla İlgili Herşey 7 17-09-2012 22:34
Tatlı Su Tirsisi Bir Dost Tatlı Su Balıkları 8 11-07-2012 06:20
Tatlı Su Yemleri ismail2776 Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme 5 09-11-2011 02:48
tatlı su avı için 35kalamarcı Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 0 07-10-2008 01:27
tatlı su kefali hallederix Tatlı Su Balıkları 3 28-08-2007 18:24


Saat 19:12.