Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 03-07-2008, 22:13   #4
Anıl ÜNALAN
Coast Guard.
 
Anıl ÜNALAN kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 30.08.05
Şehir: İzmir...
Mesaj Sayısı: 3.158
Varsayılan

TeşekkürLer cem abi gerçekten süper ve ötesi güzeLLikteki yöntemLer bunLar. Tavuk göğsüyLe oLanı havaLar serinLemeye başLadığında dipten geLicek baLığın kaLitesinin yüksek oLacağını düşünmeye başLadığımda kesinLikLe deniyeceğim.

Karides püresini tavuk göğsüne uyguLuyoruz ya bunun içine biraz daha esans versin diye boru kurdu , madya vs gibi daha fazLa LezzetLi kıLıcı yemLeride kuLLansak nasıL oLur ? En azından siz denediniz mi ? Denediysen deneyimLerini bize aktarır mısın cem abi .
__________________
0 Rh (+)
ANIL ÜNALAN
EŞREFPAŞA/İZMİR
Telefon : 05058552330
Ziraat Teknikeri

Anıl ÜNALAN Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi Taygun KOCABIYIK Videolar 12 30-03-2010 18:58
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. baris1975 DENİZ AVI KARADAN 2 09-12-2008 23:01
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? Anıl ÜNALAN Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 35 10-09-2008 16:06
bir tarif lazim twennwolf Balık Yemekleri 19 28-08-2007 19:21
Kullanılan Ağlar Güven ÖZYELDAN Diğer Malzemeler 4 11-09-2006 15:10


Saat 10:07.