|
ZIPKINLA SUALTI AVI Teknikler,sağlık ve zıpkıncılıkla ilgili herşey. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 | ||||
Oltacı ![]()
|
![]() ben izmir dikili çevrelerinde avlanıyorum şapkalı zıpkıncı var erdem edremitli tanırsınız belki onunla beraber
yine bir gün av yaparken iki tane ıstakoz gördüm ama yaklaşık yarım saat uğraşmama rağmen alamadım bir türlü ikisinin toplamı en azından 6-7 kilo kadar bir tanesine bir metre kadar yaklaştım boyu 60 70 cm kadar vardı sürekli aynı yerdeler yuvaları var orda sonuç olarak ben bunları almak istiyoru ancak ancak yuvadan çıktıklarında yanlarına yaklaşamıyorum ben bunları nasıl yakalayabilirim
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Yem konusunda acil yardım... | madrix | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 5 | 18-11-2009 09:49 |
yardım abilerim arkadaşlarım....İZmir | umutec | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 6 | 07-10-2008 11:27 |
Tekneden balık avı konusunda yardım | murcey | DENİZ AVI (TEKNEDEN) | 2 | 08-05-2008 07:37 |
yayın avı konusunda yardım ??? | balıkların_efendisi | TATLI SU AVI | 8 | 27-03-2007 21:09 |
palet konusunda lütfen yardım | theimam35 | ZIPKINLA SUALTI AVI | 12 | 16-03-2007 11:40 |