Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > Amatör Balık Avı Genel Bilgiler > Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme > Suni yemler,Suni Yem Tarifleri, Koku Yayıcılar




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 19-09-2008, 00:21   #12
zziyann
Oltacı
 
Üyelik Tarihi: 19.08.08
Mesaj Sayısı: 1
Varsayılan

abi ben bu tavuk göğsünü aldım çimçim de aldım buzlu buzluydu aldıgımda çimçimi biraz tuz ve sarımsak ekleyıp püre haline getirdim sonra suyunu çektirdiğim tavuk göğsünden yaptıgım kurtçukları attım bu mayinin içine ama acayip bi kokusu oldu..
poşetın içine koydum guzel karışsın diye ama poşeti açınca çok pis kokuyor gerçekten..
acaba ben mi kokuttum bunu yoksa bu kokusu normal mi? cevabınızı bekliyorum teşekkurler şimdiden...

bu arada şimdi imza ayarları dersiniz onun nerden yazıldıgını bilmiyorum ama
1984 izmir
ziya 0 RH+

saygılar

Bu mesaj en son " 19-09-2008 " tarihinde saat 00:43 itibariyle zziyann tarafından düzenlenmiştir....
zziyann Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
Daha önce hiç görmediğiniz zargana yakalama yöntemi Taygun KOCABIYIK Videolar 12 30-03-2010 18:58
çıpura için avlak tarif edebilirmisiniz. baris1975 DENİZ AVI KARADAN 2 10-12-2008 00:01
Sardalyalı dip kıbrısını tarif edebilecek yok mu? Anıl ÜNALAN Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar 35 10-09-2008 16:06
bir tarif lazim twennwolf Balık Yemekleri 19 28-08-2007 19:21
Kullanılan Ağlar Güven ÖZYELDAN Diğer Malzemeler 4 11-09-2006 15:10


Saat 16:08.