|
FOTOĞRAFLARIMIZ Her türlü balık avın fotoğraflarını yayınlayabiliceğimiz bölüm. |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#10 | ||||||
Miço ![]()
|
![]() Alıntı:
Merhaba Alper.. Unutmaki hepimiz bir faktörüz... bu balıkları yakalamayın demiyorum.. Böyle bişey söylemeye hakkım yok hemde haddime değil.. Üstelik ben kolluk kuvveti de değilim.. Kanun koyucu vs olamam.. Ama eminim senin vicdanın gibi benimde vicdanım var.. Hiçbir zaman kötü örnek olamaz... O bunu yapıyor, falanca bunu yapıyor o halde bende yaparım mantığını gelişmiş ve üstün değerleri olan başta sen ve diğer arkadaşlarıma yakıştıramam.. el alem gasp, tecavüz yada buna benzer kötü davranışlar yaparken bende kendimi onlara benzetemem.. Bu bizim ortak hobimiz.. Bizler keyifli balık avlayan ve mutlu olmak isteyen ve içimizdeki coşkuyu buraya taşıyan dost, paylaşımcı insanlarız... Başkası benim kriterim olamaz... Ben, sen, Ahmet ve diğer arkadaşlarımında küçükleri biraz daha büyümesi için salması, namussuzlarıda ilgili yerlere şikayet etmesini umuyorum.. En güzel dileklerimle.. İskenderun Körfezi bizim...
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Reklamları Çıkan (Banjo Minnow) Silikon Yem İçin Yardım.. | harundogan35 | Yem Tipleri, Kullanma Şekilleri ve Yemleme | 7 | 08-11-2011 23:03 |
29/03/2009 levrekler... | ozanulas | FOTOĞRAFLARIMIZ | 12 | 01-04-2009 07:16 |
Jig iğnesiz silikon takım | balıkcı | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri | 9 | 16-10-2006 07:06 |
Aliağadan Levrekler | Taygun KOCABIYIK | FOTOĞRAFLARIMIZ | 2 | 22-06-2006 11:41 |
Etobur Levrekler | mustfer | TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER | 7 | 12-12-2005 07:36 |