![]() |
#1 | |||||
Kaptan ![]()
|
![]() Kıyıdan levrek avında doğru yer için doğru sahteyi seçmek konusundaki deneyimlerimizi ve sahte önerilerimizi buradan paylaşabiliriz. Benim internetten yaptığım araştırmada genel olarak levrek için tavsiye edilen markalar ve modeller bunlar:
Rapala x-walk 13 Silver ve Silver Blue Yozuri Hydro Pencil Green Mackere Rapala XRap Yo-zuri ZZ pop Yozuri Hydro Tıger Rapala Original Floating / 7 veya 9 cm (Renk kodu B). Sizlerin kullanıp sonuç aldığı marka-modeller nelerdir? Hangi bölge ve hava koşulları için ne tarz sahteler seçmeliyiz? Katkıda bulunan herkese şimdiden teşekkürler...
![]() |
![]() |
Sponsored Links |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Levrek için misina kalınlığı önemli midir? | 1940g | DENİZ AVI KARADAN | 33 | 29-07-2012 20:11 |
Dişi balıklar için güzel Milyon dolar değerinde sahte yem | necobey | Savurma Dip Takımları | 10 | 24-07-2011 08:07 |
levrek, çipura ve kefal için didim altınkum ve akbük'te avlak yeri tavsiyesi | kokanche | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 05-12-2008 11:55 |
Sahte Fare ile LEVREK AVI | Sinan | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 1 | 23-11-2007 01:09 |
Barbados'a Levrek Için Yardim | HALDUN YALIMLI | Deneyimler-Anılar ,Avlak Bölgeleri-Haritalar | 4 | 26-04-2006 17:12 |