Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > Balık Yemekleri

Balık Yemekleri Yakaladığımız balıkları pişirelim...




 
 
Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 05-03-2010, 19:48   #12
kaptankarabulut
Üstad
 
kaptankarabulut kullanıcısının avatarı
 
Üyelik Tarihi: 02.12.09
Şehir: İZMİR
Mesaj Sayısı: 2.888
Varsayılan

Arkadaşlar bir tarif de benden: ( bir klo kalamar için) bir tatlı kaşığı karbonat bir tatlı kaşığı tuz.derince bir kapta tuz ve karbonatla 5..6 dakika iyice ovun.kendisini iyice salacak.sonra iyice yıkayın ve suyunu süzün.Hatta bir gazete üzerine serin ki suyunu emsin. ve unlayın. Bol ve iyice kızmış yağda 2,3 dakika kızartın.pembeleşince çıkartın.İsteğe göre limonla servis yapın..(AĞLATMAYIIIIIN)
__________________
SÜLEYMAN KARABULUT

İZMİR-1959 0 Rh (+)
KAPTAN KARABULUT
GÜZELBAHÇE 2.LİMAN
Telefon: 0538 294 01 94


[Bu Adresi (link) Görme Yetkiniz Yok BEDAVA'ya Üye Ol Sitemizden Faydalan....]
kaptankarabulut Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
 

Sosyal Paylaşım

Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı

Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Yanıtlar Son Mesaj
istavrit tava hakan25 Balık Yemekleri 7 03-04-2008 19:48
Chilli (Acı) soslu Çipura tava zinebird Balık Yemekleri 2 14-02-2008 19:55
Konular Harici 1 KEFALCİ35 TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 19-10-2007 11:17
hepimizin öğrenmesi gereken bir kavram igmsva TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER 1 27-05-2007 13:49


Saat 03:00.