|
TARTIŞMA, SOHBET ve HABERLER Güncel olaylar hakkında... |
|
Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#2 | ||||
Kaptan ![]()
|
![]() Sevgili Serkan,
Üslup meselesi konusunda çok haklısın. Ancak bu tür üslup ve ifadelerin samimiyetten kaynaklanıp, fazlaca artniyet taşımadığını düşünüyorum. Bununla birlikte, bahsettiğin hususların kimi kez yaşanması olayına da tanığım. Sevgili dostum, Sitenin kan kaybetmesi olayında da seninle hemfikirim. Bazen giriyorum, bir mesaj yazıyorum... Sonra bakıyorum ki, kimse cevap yazmamış veya bana cavap yazılmasa bile siteye eklenen fazla birşey yok. Dün de tutup bu kısırlığı aşma adına geyik kısmında liberal ekonomik sistemi eleştiriye açtım ![]() Değerli dostum. İsmini saydığın değerli dostların (bazıları bana kırgın da olsa ben onları hala severim...) siteden ayrılmış olmaları üzücü. Senin de onlara katılma düşüncene şiddetle karşıyım. Eğer sen gidersen ben de giderim.... Adminlerimizin bu konuları tekrar değerlendireceğini, beni boşver amaaa senin gibi siteye değerli katkıları olan bir dostu kaybetmemek için gereğini yapacaklarına inanıyorum... Saygılarımla....
![]() |
Sosyal Paylaşım |
Konu Araçları | |
Görünüm Modları | |
|
|
![]() |
||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Yanıtlar | Son Mesaj |
Kefaller Hakkında | MAVİ FENER | Deniz Balıkları | 17 | 02-06-2019 10:38 |
Yengeçler Hakkında | MAVİ FENER | Su Ürünleri | 0 | 14-06-2009 17:52 |
FENERLER hakkında | jellyfish | Haritalar | 2 | 02-11-2007 15:56 |
Katılım hakkında | ADNAN | Öneriler, Eleştriler, İstekler | 49 | 03-04-2007 19:24 |