Geri Git   RASTGELSİN AMATÖR BALIKÇILIK FORUMLARI > SOHBET ve EĞLENCE > ANILAR

ANILAR Yaşanmış veya yaşanmamış anılar.

Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 24-05-2011, 10:55   #9
ovunc
Çımacı

Sen çılgısın dostum ya bu nedir ne güzel , ne sempatik bir anlatım olmuş ağızına sağlık diyorum birlikte hep böyle unutulmaz günler geçirmek dileği ile bu arada hemen konu ile burdan da bilgi vereyim,

Öncelikle Herkese merhaba, hafta sonu birlikte hoş vakit geçirdiğimiz,
Başta hepimizi evinden alıp tekrar evine kadar bırakan Halil Abimize , yemler için 1 gün önceden hazırlık yapıp bize iş bırakmayan Ali Rıza Abimize, hoş sohpetleri ile kaynaştığımız Ramazan ve Toprak AĞASI Ufuk Arkadaşımıza tekrar teşekkür ediyorum.

Böyle organizasyonların olduğunda dostluklar öyle gelişiyor ki kimse gün sonunda birbirinden ayrılamadı eve gidene kadar 2 yerde durup birlikte çay içtik günü siz düşünün artık...

Sevgili abilerim ve kardeşlerim ekibimizde konuştuğumuz gibi Haziran 19 (PAZAR) için tekneyi tuttum burdan hepinize daha rahat ulaşabileceğim için sizlere iletiyorum,

1. Halil İplikçi

2.Ali Rıza

3.Övünç Dinç

4.Toprak Ağası (Ufuk)

5.Ramazan Kaçar

6. Halil Abimiz sevdiği bir arkadaşını yada ona eşlik edecek bir kardeşimizi alacak.

Ekibimiz konuştuğumuz gibi , Isparoz,kopez yakalamaya gitmiyoruz sizlere söz verdiğim gibi kova dolusu kırmızılara boğacağım sizi ,

Herhangi bir sorun olması durumunda , 3 gün önce iletişime geçerseniz sevinirim , bu arada Halil Abi bu sefer mercan 400gr değil Antenli bile olabilir herkes kendine iyi baksın iyi günler dilerim.
ovunc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla

Sosyal Paylaşım

Gönderme Kuralları